Herenhuis niet te koop Brugge Langerei 38

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

VERKOCHT NA 7 MAAND

Gepubliceerd op 16-11-2022

Herenhuis met 6 slaapkamers.

Klassevol gerenoveerd (°2018) multifunctioneel Herenhuis in het stadscentrum aan de reien (incl parkeerruimte)

Unieke eigendom op een uiterst commerciële ligging aan één van de mooiste reien zoekt een nieuwe eigenaar. Buitengewoon in zijn soort, multifunctioneel Herenhuis met zorgappartement én lift.


Gelegen op een adembenemende ligging in het hart van de binnenstad van Brugge bevindt zich dit Herenhuis. Een uniek uitzicht op de Potterierei met typische Brugse trapgevels maakt hier deel van uit. Dit pand is gelegen net buiten de toeristische kern waardoor er geen hinder van boottochten aanwezig is. De wandelafstand naar het stadscentrum, winkels en scholen zijn extra troeven. Daarnaast is er een zeer vlotte uitweg uit de stad richting de ring. Perfect geschikt voor ALLERHANDE DOELEINDEN! Deze eigendom kan dienen als OPBRENGSTEIGENDOM , COMBINATIE WOON/WERK OF ENKEL PRIVE, CO HOUSING, BURELEN, STUDENTENKAMERS, etc... Kortom, een waaier aan mogelijkheden. Grote volumes, authenticiteit, potentieel en onnoemelijk veel stijl… Dit KLASSEVOL pand bezit het allemaal!

Deze lichtrijke eigendom met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 400m2 onderging in het jaar 2018 een complete totaalrenovatie waardoor dit een absolute topper is! 
Het Herenhuis beschikt tevens over een inpandige parkeerruimte & in de buurt zijn talloze extra verhuurgarages aanwezig.


Het multifunctioneel herenhuis (volledig geschilderd & instapklaar) bestaat uit volgende indeling op het gelijkvloers: een uitnodigende inkomhal, toegang tot de droge functionele kelder, een rolstoeltoegankelijke binnenshuis lift, een lichtrijke wachtkamer met gastentoilet, een wasruimte/provisieruimte, een afsluitbare ruimte geschikt voor vrij beroep met aansluitend een ontzettend ruime lichtrijke leefruimte (eventueel aanpasbaar voor extra slaapkamer) in loft stijl vervaardigd met marmeren vloer die toegang biedt tot een volledig geïnstalleerde kwalitatieve keuken (Dovy °2018) met voldoende opbergmogelijkheden, badkamer (Van Marcke) voorzien van toilet, enkele wastafel en een inloopdouche, en zicht op de onderhoudsvriendelijke ommuurde tuin met groot terras, vijvertje en inpandige parkeerplaats afgesloten met automatische accordeon poort voor zo weinig mogelijk ruimteverlies.

Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal, een kwalitatieve keuken met voldoende opbergmogelijkheid, een lichtrijke zithoek, een eethoek, een klein balkon met zicht op de Bruge trapgevels. Mogelijkheid achteraan tot dakterras, een multifunctionele plaats die kan dienen als bureau/slaapkamer, badkamer met toilet, enkele wastafel en inloopdouche.

Op de tweede verdieping bevindt zich de nachthal, een kwalitatieve keuken met voldoende opbergmogelijkheid, een bureau, een eetplaats met daaraanpalend een zitruimte, een multifunctionele plaats die kan dienen als bureau/slaapkamer, een ruime slaapkamer, een badkamer met toilet, enkele lavabo en douchecabine, een technische ruimte.

Op de derde verdieping bevindt zich de nachthal, twee grote multifunctionele ruimtes elk voorzien van een wastafel, een badkamer met bad, toilet en douche.

Een unieke kans qua ligging, totale luxueuze renovatie, overvloed aan lichtinval, inpandige parkeerplaats, energiezuinig, alles gehandicapt toegankelijk.

EPC 130kwh m² - UC2048920

+ Energiezuinig Herenhuis (super geïsoleerd)
+ Luxueuze afwerking met kwalitatieve materialen
+ Slechts 5 meter van de bushalte, dichtbij station - ziekenhuis & stadskern
+ Voor vrij beroep en/of zelfstandige activiteit
+ Vloerverwarming op het gelijkvloers.
+ Geruisloze rolstoel toegankelijke binnenshuis lift tot 3e verdieping
+ Rolstoeltoegankelijk binnen en buiten
+ Onderhoudsvriendelijke ommuurde tuin met groot terras, vijvertje en parkeermogelijkheden
+ Exclusieve omgeving met uniek zicht op de Potterierei
+ Regenwater & stadswater aanwezig
+ Een waaier van mogelijkheden
+ Wifi voorzien op elke verdieping
+ Postinterventiedossier aanwezig
+ Opsplitsing van de eigendom mogelijk

KOOP DEZE EIGENDOM RECHTSTREEKS VAN DE EIGENAAR!

DIT MULTIFUNCTIONEEL PAND WORDT VERKOCHT ZONDER VASTGOEDMAKELAAR!

Ook beslist om uw eigendom te verkopen? Bespaar de makelaar dankzij onze reeds bewezen succesformule.
 

Indeling : Badkamer (4) , Balkon , Berging (2) , Bureau , Dienstenhal , Eetkamer (3) , Inkom , Kelder , Keuken (3) , Parkeerplaats , Slaapkamer (6) , Terras , Toilet (5) , Tuin , Wasplaats , Woonkamer (3) , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
3353827
Vanaf akte
Halfopen
400,00 m²
173,00 m²
330,00 m²
37,20 m
20,00 m
Gerenoveerd in 2018
2018
Zuidwest
Ja conform
Nee
Ja
130 kWh/m²
icon epc epc_B
20180601--000204892-0--1
Bouw vergund
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Niet van toepassing
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Brugge in je mailbox

End Code