Hoeve niet te koop Brugge

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Gerenoveerde HOEVE  met FEESTZAAL, INDOOR-RIJHAL met 26 paardenboxen, buitenpiste, trainingsmolen en stallingen (om te vormen naar gastenkamers, ...). IDEAAL voor uitbating van restaurant, feestzaal, B&B, manège ,... . Ruime uitbreidingsmogelijkheden!! Grondopp.: 2,2 ha.  

Gepubliceerd op 20-11-2017

Hoeve met 4 slaapkamers.

Bestaande bebouwing: gerenoveerde, charmante hoeve met afzonderlijke feestzaal (sanitaire voorzieningen en mooie bar) met rieten dak, bergplaatsen/stallingen (om te vormen naar kamers voor B&B, restaurant, ...), indoorpiste met paardenboxen en cafetaria (mooie opbrengst) .

Deze bebouwing bevindt zich op een prachtig perceel van 2,2ha, voorzien van groenzones, oprijlaan met automatisch hekken en ruime verharde parkeermogelijkheid op het terrein.

BESTEMMING: prachtige locatie voor restaurant met feestzaal. De aanwezige stallingen kunnen nog uitgebreid en omgevormd worden naar slaapkamers voor B&B. Van hieruit heeft u een prachtig zicht op de velden!

NUTSVOORZIENINGEN: stads -en regenwater, CV op mazout, elektriciteit, distributie, telefonie, internet, aardgas langs de Stationsweg, riolering.

LIGGING: Prachtige, vlot bereikbare ligging, tussen het historisch centrum Brugge en het strand van Zeebrugge. Verscheidene fietsroutes in de buurt en mogelijkheid om naar Zeebrugge (via Kanaal) te paard te rijden (Ideaal voor B&B voor paardenliefhebbers)!!

* Opmerkingen:
- 2 regenwaterputten van 10.000L!
- 3 septische putten voorzien!
- Eigen zuiveringsstation!
- Onze referentie: Q0284 op

Indeling : Slaapkamer (4)
  • Detailinfo
  • Financieel
1266298
Bij notariële akte
€ 3.859,75
2100,00 m²
2000,00 m²
22715,00 m²
Nee
In aanvraag
In aanvraag
Ja
Inventaris van bouwkundig erfgoed
Bouw vergund
Industriegebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Ja
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Brugge in je mailbox

End Code