Nieuwbouw huis te koop in Burcht Oude Gentweg 53

Bewaar
435.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Parkwoingen aan het bos

Gepubliceerd op 15-10-2022

Nieuwbouw huis met 3 slaapkamers.

In dit uniek project brengt Ascot nieuw leven in de dorpskern van het Burcht, deelgemeente van Zwijndrecht. De woningen worden gebouwd in en rond een nieuwe parkstraat. In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich verschillende winkels, het Neuzenbos, de basisschool en het openbaar vervoer. Op een wip ben je veilig met de fiets in het centrum van Antwerpen.
Burcht staat al jaren gekend als een bijzonder goed gelegen en bereikbaar dorp. Burcht (Zwijndrecht) biedt een kwaliteitsvolle en natuurlijke omgeving waar slechts sporadisch nieuwe woonprojecten bijgebouwd worden. Dit vormt aldus een uitgelezen kans om in een nieuwbouwproject te investeren.
Het ontwerp is van de hand van de getalenteerde architect Berkein, bekend van heel wat mooie realisaties in Vlaanderen. De woningen wisselen af tussen een halfopen en gesloten configuratie. Voor de deur legt Ascot een aantrekkelijke groenzone aan, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. De tuinen van de woningen zijn zongericht en bieden de bewoners privacy.
De woningen hebben tot 5 slaapkamers (mits afwerking zolder), inclusief master bedroom. De woningen zijn verrassend ruim en beschikken over twee volwaardige verdiepingen plus ruime zolder.
Elke woning wordt hoogwaardig, naar eigen smaak, afgewerkt en beschikt over mooie budgetten voor keuken, sanitair en vloeren. Doorheen de keuze van materialen en bouwproces wordt u begeleid door een persoonlijke bouwadviseur.
Voor investeerders kunnen we een pakket aanpassingen voorzien zodat de woning volledig verhuurklaar staat bij oplevering.

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (3) , Toilet (2) , Tuin

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Financieel
3330420
Halfopen
€ 435.000
194,00 m²
329,00 m²
2023
In aanvraag
In aanvraag
30
Nee
/
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Woning Te koop
Bewaar

Zwijndrecht

€ 400.000 - 450.000

Huis Te koop
Bewaar

Burcht

€ 410.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Burcht in je mailbox

End Code