Te koop in Silver Tower Calpe

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Luxe project in Calpe Adres weten?

Gepubliceerd op 31-8-2020

Nieuwbouw project.

Luxe residentieel project van 15 verdiepingen met een keuze uit 37 appartementen met 2 of 3 slaapkamers met prachtig uitzicht op Calpe, de Peñon en de oceaan! Alle units hebben ruime en zonnige terrassen die het buitenleven omarmen en veel natuurlijk licht en de aangename zeebries verwelkomen. Er zijn ook twee duplex penthouses beschikbaar, met privé zwembad en een dakterras met onovertroffen uitzicht over de Middellandse Zee!
De luxe appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en zijn gebouwd met uitstekende materialen en hebben een hoogwaardige afwerking. De indeling van de appartementen is zorgvuldig doordacht om maximaal comfort te bieden en de vele aspecten van uw Costa Blanca leven in de zon te accommoderen.
Het complex heeft prachtige gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad, een kinderbad en weelderig aangelegde tuinen die een groene en vredige oase bieden waar u kunt ontspannen en genieten van het mediterrane klimaat.
Voor elk appartement is optioneel een parkeerplaats en berging beschikbaar in de ondergelegen garage.

Silver Tower heeft een bevoorrechte positie op slechts 150 meter van het populaire Arenal-strand en zeer dicht bij Baños de la Reina. De nabijgelegen promenade, met zijn levendige bars, restaurants, winkels, enz., Strekt zich in beide richtingen uit, aan de ene kant tot het centrum van Calpe, aan de andere kant tot de vissershaven en de majestueuze Peñón de Ifach. De nabijheid van de stad betekent dat u zonder auto dicht bij alle belangrijke voorzieningen bent, evenals bekroonde stranden. Het zoutmeer Las Salinas de Calpe ligt op slechts 300 meter afstand en biedt een indrukwekkend landschap met zijn vele flamingo's en andere inheemse vogels. Dit is zonder twijfel een van de beste locaties in Calpe!

Calpe ligt op ongeveer 120 km van Valencia, 65 km van de luchthaven van Alicante, 60 km van het centrum van Alicante, 25 km van Benidorm, 11 km van Altea en 35 km van Denia, vanwaar je de veerboot naar Ibiza, Formentera en Mallorca kunt nemen.
 

  • Detailinfo
  • Financieel
2274980
Maart 2023
Silver Tower
2021
Zuid
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Calpe

Project Te koop
Bewaar

Tosalet

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Calpe in je mailbox

End Code