Appartement te koop Ciudad Quesada Avenida 60

Bewaar
177.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtige appartementen met moderne vormgeving.

Gepubliceerd op 9-4-2019

Appartement.

Deze prachtige 2 slaapkamer appartementen zijn gelegen in de woonwijk Doña Pepa,  een elegante urbanisatie met brede lanen, een prachtig uitzicht op het natuurpark en de zoutmeren met een breed scala aan recreatieve activiteiten en alle nodige voorzieningen.

Het project bestaat uit 7 blokken, 2 zwembaden, prachtige groene plekjes en een eigen parkeerplaats in de woonwijk. De hoogtechnologische architectuur met zuivere lijnen combineert perfect met zijn overheersende kleur (wit) en geeft een gevoel van harmonie.

Elk blok heeft 8 appartementen, 4 op elke verdieping. De begane grond heeft een eigen grote tuin en de andere 4 hebben een eigen solarium met barbecue en berging. Elk blok heeft ook een lift die rechtstreeks naar het solarium leidt.

De appartementen zijn gelegen in de regio van Torrevieja in een aangename buurt. Er bevinden zich allerlei faciliteiten op wandelafstand: supermarkten, restaurants, bars, het commercieel centrum, spa,... Het project ligt 5 km van de kust, 40 km van de luchthaven van Alicante en 40 km van de luchthaven van Murcia.

Geschatte prijs incl kosten (Schatting omvat BTW of overdrachtstaks, notaris, advocaat, registratiekosten, …) : 201.780€

Zeker een bezoekje waard.

  • Detailinfo
  • Financieel
1804742
€ 177.000
2018
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Rojales

€ 179.000

Appartement Te koop
Bewaar

Ciudad Quesada

€ 189.000

Appartement Te koop
Bewaar

Guardamar Del Segura

€ 166.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Ciudad Quesada in je mailbox

End Code