Woning niet te koop De Panne Brouwersstraat 106

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruime woning met tal van mogelijkheden in centrum De Panne

Gepubliceerd op 19-7-2018

Woning met 4 slaapkamers.

In centrum van De Panne bieden wij u deze bijzonder ruime rijwoning aan. Deze opbrengsteigendom biedt heel wat mogelijkheden en bestaat uit 2 appartementen. 

Het eerste appartement bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefruimte, een ingerichte keuken, een slaapkamer met dressing en een badkamer met douche en enkele wastafel . Verder beschikt dit appartement tevens over een ruime kelder waar een wasplaats terug te vinden is en waar ook nog een ruime kamer is die eventueel kan dienen als extra slaapkamer. Deze kelder is toegankelijk via de ruime koer.

Het tweede appartement omvat opnieuw een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte , een ingerichte keuken, twee slaapkamers, een badkamer voorzien van douche en wastafel en een terras.



Deze woning heeft tal van mogelijkheden die wij graag met u bespreken tijdens een bezoek ter plaatste. Aarzel zeker niet ons hiervoor te contacteren!



 

Indeling : Badkamer (2) , Slaapkamer (4)
  • Detailinfo
  • Financieel
1708511
Gesloten
223,00 m²
117,00 m²
1950
Ja
612 kWh/m²
icon epc epc_F
20141215-0001715623-1
/
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in De Panne in je mailbox

End Code