Nieuwbouw appartement niet te koop in Residentie Goudsbloem Deinze Gaversesteenweg 125

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Comfortabel eenslaapkamerappartement op het eerste verdiep

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer op verdieping 1.

Dit éénslaapkamerappartement is gelegen op het eerste verdiep van residentie Goudsbloem. Het appartement van 77 m² beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke, doorzon eet- en leefruimte, een open keuken, één slaapkamer, een badkamer voorzien van een dubbele lavabo en ligbad, een afzonderlijk toilet en een technische bergruimte. Het terras heeft een oppervlakte van 7 m² en is westelijk georiënteerd.

Het kleinschalig complex werd ingedeeld in 14 comfortabele leefappartementen met 1 en 2 slaapkamers en zonneterrassen verspreid over de eerste drie bouwlagen en twee penthouses op de dakverdieping. Het gebouw biedt alle hedendaags comfort, zoals een ondergrondse parking die de mogelijkheid biedt om ieder appartement veilig en droog te bereiken. Ook voor zij die een eigen wagen niet langer als noodzakelijk zien, wordt een Cambio deelwagenpunt ingericht vlak aan het gebouw. Bovendien werd de fietsenberging op het gelijkvloers voorzien, vlot toegankelijk via een volautomatisch hekken.

Het hoge comfort vertaalt zich tevens in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming voor een extra laag energieverbruik. Deze appartementen onderscheiden zich naast hun ecologisch en duurzaam karakter door hun hedendaagse architectuur en het gebruik van kwalitatieve materialen.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 78 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1730661
2021
Residentie Goudsbloem
Gesloten
€ 42.000,00
77,00 m²
77,00 m²
2019
West
1
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
30
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code