Nieuwbouw appartement niet te koop in Deinze Tolpoortstraat 155

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

TE KOOP BIJ LANDBERGH: appartement op het eerste verdiep

Gepubliceerd op 23-5-2023

Nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer op verdieping 1.

Dit éénslaapkamer appartement van 66,40 m² beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken en praktische berging , een ruime slaapkamer, een afzonderlijk toilet en een badkamer voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Het appartement heeft een zuidwestelijk georiënteerd terras van 4,90 m². 

Residentie 'Thuis aan de Statie' is een centraal gelegen en energie-arm nieuwbouwproject bestaande uit 29 kwalitatief afgewerkte appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en ruime zonneterrassen verspreid over het gelijkvloers, de eerste, tweede en derde verdieping. Op het gelijkvloers wordt er tevens een handelsruimte voorzien met erg grote visibiliteit dankzij de grote raampartijen op de hoek van het gebouw. Naast de future-proof technieken, vrij van fossiele brandstoffen, en het kwalitatieve lastenboek wordt een bijzondere nadruk gelegd op het sociale aspect, waarbij een gezamenlijk daktuin van liefst 300 m² wordt voorzien, vrij beschikbaar voor alle bewoners. Een ideale plek om wat bij te praten na een drukke werkdag of even te ontspannen met een uniek uitzicht over Deinze.

De residentie is gelegen op de hoek van de Tolpoortstraat en de Ommegangstraat, in de stationsbuurt van Deinze. De vele restaurants, supermarkten, het zwembadcomplex Palaestra, de twee lokale tennisclubs, het ruime aanbod aan scholen en het cultureel centrum, allen in de dichte nabijheid, maken van deze ligging een ideale uitvalsbasis. Ook met de wagen is de bereikbaarheid uitstekend, met de op- en afrit van de E17 op enkele minuten rijden.

Het hoge comfort vertaalt zich in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming voor een gelijke warmteverdeling en optimaal plaatsgebruik, zonder radiatoren. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler geïntegreerd in de warmtepomp. Een laag energieverbruik wordt zo ten allen tijden gegarandeerd. Op gebied van afwerking is er een degelijke standaard voorzien, zowel vwb de keukens en haar inbouwtoestellen, de badkamer met betegelde inloopdoche en de vloerafwerking, volledig in lijn met de smaakvolle architectuur van het gebouw, ontworpen door het gerenommeerde Antwerpse architectenbureau AWG. Het bureau won diverse prijzen en stond jaren onder leiding van onze eerste Vlaamse Bouwmeester, Architect Bob Van Reeth.

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er 18 bovengrondse staanplaatsen voorzien.

E-peil: E30 / PV-panelen / warmtepompen

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? of + 2 78 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
3495865
Gesloten
€ 59.850,00
66,00 m²
66,00 m²
2023
Zuidwest
1
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
30
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code