Appartementsgebouw niet te koop Deinze Vaart Linkeroever 3

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartementsgebouw langs de vaart in Deinze te koop

Gepubliceerd op 9-6-2021

Appartementsgebouw.

Verkocht: compromis in opmaak

Dit schitterend gelegen appartementsgebouw bestaat uit 2 tweeslaapkamerappartementen van ca. 90m² en een handelsruimte die momenteel dienst doet als kapsalon, vlakbij de markt in Deinze. 

Beide appartementen zijn ingedeeld in een inkomhal met toegang tot de zit- en eetruimte, een keuken, 2 volwaardige slaapkamers waarvan 1 met ensuite dressing, een afzonderlijk toilet en een badkamer voorzien van een instapdouche en een wastafel. Bovendien heeft elk appartement ook een afgesloten berging in de kelderverdieping. De appartementen zijn ideaal georiënteerd om te kunnen genieten van een maximale lichtinval en het unieke uitzicht op de vaart. 

Het gebouw zal echter een grondige renovatie moeten ondergaan om te voldoen aan de huidige woonnormen. Hierbij kijken we naar de vernieuwing van de elektriciteit, badkamers, vloerafwerking, keukens,... Het dak werd in 2011 vernieuwd en voorzien van dakisolatie met een dikte van 8cm.

De ligging is hier een bijzonder interessante troef zowel met de wagen in de nabijheid van de E17/E40, alsook met het openbaar vervoer. Daarnaast biedt de stad Deinze een uitgebreide waaier aan activiteiten zoals shopping, sportfaciliteiten, recreatie, horeca en culturele evenementen.

Momenteel zijn het handelspand en het appartement op de tweede verdieping verhuurd.

Centrale verwarming op aardgas. EPC appartement 1: 369 kWh/m² en EPC appartement 2: 402 kWh/m².

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
1774605
Na akte
125,00 m²
1956
Zuidoost
Ja niet conform
Nee
In aanvraag
In aanvraag
Nee
Gebouwd voor 1962
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code