Nieuwbouw handelspand te koop in Imperia Deinze Markt 115

Bewaar
500.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Handelspand van 261,5 m² op de markt in Deinze

Gepubliceerd op 8-11-2022

Nieuwbouw handelspand.

Deze casco handelsruimte van 261,5 m² geniet van een grote visibiliteit dankzij de grote raampartijen aan de kant van de markt. Gezien de casco oplevering, kan de toekomstige eigenaar dit naar eigen smaak en behoeften afwerken. 

Deze ruimte is gelegen in residentie Imperia, een bijzonder vooruitstrevend nieuwbouwproject bestaande uit een gelijkvloerse handelsruimte, 8 comfortabel en hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwappartementen met ruime zongerichte terrassen uitkijkend over de Markt en voldoende parkeerplaatsen in het binnengebied. Het gebouw ligt in het hart van Deinze, omringd door een divers aanbod van restaurants, café's, winkels, cultuur, zorg en de Brielmeersen met haar prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten. Verder geniet deze ligging ook van een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer alsook met de wagen. 

Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. 

Daarnaast zijn er twaalf staanplaatsen en acht ondergrondse bergruimtes voorzien, voor optimaal comfort van alle bewoners.

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via of 09 27 ... (toon)

Indeling : Handelsruimte

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
3350623
Imperia
Gesloten
€ 500.000
€ 150.000,00
262,00 m²
262,00 m²
2023
Zuidwest
Ja conform
Nee
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Handelspand Te koop
Bewaar

Deinze

€ 450.000

Handelspand Te koop
Bewaar

Dentergem

€ 450.000 - 500.000

Kantoor Te koop
Bewaar

Deinze

€ 450.000 - 500.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code