14 appartementen te koop Deinze Kongoplein 2

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Vooruitstrevend nieuwbouwproject in het centrum van Deinze

Gepubliceerd op 9-6-2021

Project.

Op het einde van de Markt van Deinze, langs het Schipdonkkanaal, verschijnt binnenkort Villa Neerleie, een vooruitstrevend nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse kantoorruimtes en 27 appartementen. Abscis Architecten ontwierp er een gebouw die vanuit al haar invalshoeken kan gelden als een ware 'landmark'.
Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. De combinatie van vloerverwarming met individuele warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie zorgt voor een E-peil ver onder de wettelijke norm. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. 
Het gebouw ligt in het hart van Deinze met aan de westzijde de rustgevende, uitgestrekte zichten over de Vaart die even verderop samenvloeit met de Leie. Ten zuiden biedt het groengebied De Brielmeersen jong en oud een prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten allerhande. Villa Neerleie vormt tevens de kop van de Markt waar een veelzijdig aanbod van diensten, zorg, shopping, cultuur en gastronomie samenkomt. 
Tenslotte onderscheidt Villa Neerleie zich zowel door het hoge afwerkingsniveau van de ruwbouw en facade in natuursteen als door de ruime handelswaarden voor de keuze van vloeren, keuken en badkamer(s). 
WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
1558311
Bij oplevering
Villa Neerleie
Gesloten
2019
Zuidwest
Ja conform
Nee
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
20
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code