12 nieuwbouw appartementen te koop in Deinze Gaversesteenweg 125

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwappartementen in Deinze - 6% BTW mogelijk

Gepubliceerd op 27-9-2021

Nieuwbouw project.

Residentie Goudsbloem is een kleinschalig en energiearm nieuwbouwproject bestaande uit 14 comfortabele leefappartementen met 1 en 2 slaapkamers en zonneterrassen verspreid over de eerste drie bouwlagen en twee penthouses op de dakverdieping met riante terrassen in combinatie met groendaken.

De residentie is gelegen op de kop van de fietsstraat ‘Legestraat’, de verkeersarme ‘Driesstraat’ en de verbindingsweg ‘Gaversesteenweg’, nabij het shoppingcenter de Driespoort en het trein- en busstation. De Driespoort biedt een ruim aanbod van kleding-, interieur- en kinderwinkels evenals een grote supermarkt van Albert Heijn, een postverdeelpunt en een fitness. De vele restaurants, het zwembadcomplex Palaestra, de twee lokale tennisclubs, het ruime aanbod aan scholen en het toekomstige cultureel centrum, allen op wandel- en fietsafstand, maken van deze ligging dan ook de ideale uitvalsbasis.

Het hoge comfort vertaalt zich in het gebruik van efficiënte, vooruitstrevende technieken, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Deze appartementen onderscheiden zich naast hun ecologisch en duurzaam karakter door hun hedendaagse architectuur en het gebruik van kwalitatieve materialen.

www.landbergh.be

  • Detailinfo
  • Financieel
1730346
2021
Residentie Goudsbloem
Gesloten
2019
Zuid
Ja conform
Nee
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
30
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code