Te koop in Liv De Molens Deinze Tolpoortstraat 40

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwproject Liv de Molens in Deinze - 6% BTW mogelijk

Gepubliceerd op 7-6-2021

Project.

Langs de Leie, in het hart van de stad Deinze verschijnt het stadsinbreidingsproject Liv de Molens. De hoofdarchitect, Reiulf Ramstad, ontwierp vanuit zijn Noors architectenbureau en met zijn doorwinterde ervaring een uitzonderlijk project met aandacht op zicht, licht en water, en een erg divers aanbod aan appartementen.  

Liv de Molens is een ‘vijf-minutenstad’, waar alles wat u nodig heeft, op slechts vijf minuten afstand ligt. De site van maar liefst 2,2 hectare is een dynamische mix van retail, horeca, diensten, sport, recreatie en wonen, met een groene corridor als verbindende factor. Omringd door een groot park langs de kabbelende Leie, bevinden zich diverse gebouwen met elk hun eigen, unieke karakter, waarbij ieder appartement geniet van een bevoorrecht zicht op de natuur, de Leie of de stad.

Dit residentiële woonproject combineert de authenticiteit van De Molens met een Scandinavische levensstijl, draaiend rond het Deense begrip ‘hygge’ waarbij wonen, werken en ontspannen hand in hand gaan. Centraal in Liv de Molens staan de directeurswoning langs de Tolpoortstraat en de originele graanmolens aan de Leie, de meest iconische authentieke gebouwen die in oude glorie worden hersteld.

Bovendien scoort Liv de Molens bovengemiddeld op vlak van duurzaamheid, dankzij de integratie van gevarieerde vegetatie, de naturalisering van de oevers, de energiewinning door middel van lichtinval, het gebruik van lokaal geproduceerde recycleerbare materialen, de toepassing van de modernste energiepraktijken, etc. 

Benieuwd naar het volledige aanbod in dit nieuwbouwproject, op een historische locatie in Deinze? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via of 09 27 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Inkomhal , Keuken , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
2966324
1/01/2024
Liv De Molens
Gesloten
2024
Ja conform
Nee
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Deinze

Project Te koop
Bewaar

Deinze

Project Te koop
Bewaar

Deinze

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code