Te koop in Imperia Deinze Markt 113

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwproject op de markt in Deinze

Gepubliceerd op 24-1-2023

Nieuwbouw project.

Centraal op de Markt van Deinze verschijnt binnenkort een nieuwe eyecatcher, residentie Imperia, een future-proof nieuwbouwproject met een riante handelsruimte op het gelijkvloers en acht appartementen met ruime zonneterrassen, uitkijkend over de Markt. Het gebouw ligt in het hart van Deinze, omringd door vele restaurants, café's, winkels, cultuur, zorg en de Brielmeersen met zijn prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten. Verder geniet deze ligging ook van een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer alsook met de wagen. 

Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Daarnaast voorziet men de combinatie van vloerverwarming met individuele warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. 

Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting. 

Daarnaast zijn er twaalf staanplaatsen en acht ondergrondse bergruimtes voorzien, voor een optimaal comfort van alle bewoners. 

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via  of 09 27 ... (toon)

Indeling : Fietsenberging , Parkeerplaats , Ruime zonneterrassen
Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
4 Nieuwbouw Appartement Te koop 3350622 2 93 m² € 420.500
  • Detailinfo
  • Financieel
3350614
Imperia
Gesloten
2024
Zuidwest
Ja conform
Nee
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Deinze

Project Te koop
Bewaar

Deinze

Project Te koop
Bewaar

Deinze

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code