Villa niet te koop Deinze Kouter 1 / B

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Landelijk gelegen villa nabij centrum Deinze

Gepubliceerd op 9-6-2021

Villa met 5 slaapkamers.

Deze hoogwaardig afgewerkte villa is gelegen op een perceel van 3.198 m², vlakbij het centrum van Deinze. De ligging is een grote troef zowel met de wagen in de nabijheid van de E17/E40, alsook met het openbaar vervoer. Daarnaast biedt de stad Deinze een uitgebreide waaier aan activiteiten zoals shopping, sportfaciliteiten, recreatie, horeca en culturele evenementen.

De woning is ingedeeld in een inkomhal met toegang tot de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een bureau-, eet- en zitruimte uitgerust met een gashaard. Aansluitend op de leefruimte bevindt zich de hyper-geïnstalleerde keuken met verschillende inbouwtoestellen zoals een grillplaat, een oven, een stoomoven, een microgolf en een warmhoudlade. De praktische bergruimte, de eerste volwaardige slaapkamer, een dressing en een badkamer voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een ruime inloopdouche bevinden zich ook op het gelijkvloers. De andere 4 volwaardige slaapkamers situeren zich op het eerste verdiep, samen met 2 badkamers, een dressing en een afzonderlijk toilet. De zolder is toegankelijk via een uitschuifbare trap.

Daarnaast beschikt deze woning over een dubbele inpandige garage, een ruime tuin met veel privacy en zicht over de uitgestrekte weiden, 2 aangelegde terrassen en een oprit met plaats voor meerdere wagens.

Centrale verwarming op aardgas. EPC: 199 kWh/m².

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer (3) , Balkon , Berging , Bureau , Dienstenhal , Dressing , Garage (2) , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (5) , Terras (2) , Toilet (4) , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1775881
Na akte
Open
550,00 m²
3198,00 m²
Ja conform
Nee
Ja
199 kWh/m²
icon epc epc_B
20170331-0001942113-1
Nee
Bouw vergund
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Mogelijk overstromingsgevoelig icon Overstromingsgevoeligheid
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code