Villa niet te koop Desselgem Jozef De Costerstraat 21

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Luxueus afgewerkte villa (bouwjaar: 2006) met 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

Gepubliceerd op 27-5-2015

Villa met 3 slaapkamers.

Via de inkomhal met bezoekerstoilet komen we in de leefruimte, bestaande uit het salon met sierhaard op gas in een natuurstenen mantel en de eetplaats met direct zicht op het terras en de tuin. De aangrenzende open keuken met ontbijtruimte (met directe toegang naar het terras) heeft een ingebouwde frigo, microgolf, oven, gasfornuis met 5 pitten, dampkap, vaatwas en spoelbakken ingewerkt in het granieten werkblad. Aansluitend is er een keukenberging met aansluiting van de wasmachine (op regenwater). Beneden is er een ruime slaapkamer (voorzien van airco) met bijhorende badkamer (met badkamermeubel met 2 wastafels en ligbad met douchescherm).
Boven is er centraal een ruime overloop, die als bureel, zithoek of fitnessruimte kan fungeren. De 2 ruime slaapkamers beschikken net als de kamer beneden over draai-kip-ramen, elektrisch bediende rolluiken, vaste horren, laminaatvloer, data-voorzieningen en CV. Verder is er nog een apart toilet (hangtoilet) en de badkamer met badkamermeubel met 2 wastafels, een ligbad (jaccuzzi) en een inloopdouche. Links van de woning is er een garage in hardhout, voorzien van een elektrisch bediende sectionale poort met daarvoor een afgesloten carport voor een 2de wagen. Daarachter in de tuin is er een wellnesshoekje met zonneterras en een openlucht-jaccuzzi.

Indeling : Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1075788
Open
190,00 m²
399,00 m²
2006
Zuidwest
Ja
196 kWh/m²
icon epc epc_B
/
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Desselgem in je mailbox

End Code