Nieuwbouw appartementsgebouw niet te koop in Destelbergen Dendermondesteenweg 466

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Casco appartementsgebouw in het centrum van Destelbergen

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw appartementsgebouw met 7 slaapkamers.

Verkocht, compromis in opmaak.

Dit gunstig gelegen appartementsgebouw bestaat uit vijf casco appartementen en is gelegen pal in het centrum van Destelbergen. De appartementen zijn gelegen op een boogscheut van de E17 en R4 wat een vlotte toegang tot verschillende invalswegen verzekert. Tevens bevinden de appartementen zich boven een Spar supermarkt en in de directe nabijheid van diverse busverbindingen, dienstencentra, recreatie en onderwijs.

Op het gelijkvloers van dit appartementsgebouw bevindt zich een ruime fietsenberging, een technische ruimte, een liftschacht en een traphal.
De eerste verdieping van het pand bestaat uit drie éenslaapkamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een lichtrijke eetruimte/leefruimte met terras, een open keuken, een berging, een slaapkamer, een badkamer en een gastentoilet.  

 Op de tweede verdieping bevinden zich twee tweeslaapkamerappartementen. Beide appartementen beschikken over een lichtrijke eetruimte/leefruimte met twee terrassen, een open keuken, een berging, twee slaapkamers, een badkamer en een gastentoilet.

Bij elk van de appartementen kan bovendien een parkeerplaats worden aangekocht die zich bevindt op de parking van de Spar supermarkt. 

Verkoop onder het BTW-stelsel.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)
 

Indeling : Badkamer (5) , Berging (5) , Eetkamer (5) , Inkomhal (4) , Keuken (5) , Slaapkamer (7) , Terras (5) , Toilet (5)
  • Detailinfo
  • Financieel
1781529
Na akte
Gesloten
2018
Zuid
Nee
Nee
/
/
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Ja
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Destelbergen in je mailbox

End Code