5 nieuwbouw huizen te koop in Deurne (antwerpen) Eksterlaar 1

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Deurne Eksterlaer: moderne nieuwbouwwoningen met 2 tot 5 slpks

Gepubliceerd op 5-4-2023

Nieuwbouw project.

Je wordt zeker aangenaam verrast door de harmonieuze sfeer die de nieuwe woonbuurt ‘Eksterlaer’ uitstraalt, dankzij de uniforme, moderne architectuur van dit woonerf-concept. De autoluwe straten en het vele groen zorgen ervoor dat het er aangenaam wonen is voor je hele gezin.

Elke stadswoning heeft een gezellige leefruimte die uitkijkt op de achtergelegen tuin. Erg praktisch is dat die tuin ook langs de achterkant bereikbaar is via een tuinpad. Verder zijn er 2 tot 4 slaapkamers en een ondergrondse autostaanplaats.

De open en halfopen patiowoningen hebben elk een carport met groendak. We bouwen deze woningen in een hedendaagse stijl, met net zoals doorheen heel de buurt veel aandacht voor energiezuinigheid. Anders dan bij stadswoningen ligt de tuin bij patiowoningen aan de lange kant van het huis. De woningen staan zo opgesteld dat de tuinen aan elkaar grenzen en er een soort binnentuin ontstaat. De patiowoningen zijn ommuurd in dezelfde warmgrijze baksteen als de gevel, wat voor privacy en een knus thuisgevoel zorgt

Wens je meer informatie of kom je graag een kijkje nemen? Contacteer Christophe Blassieaux op het nummer 03 808 15 31 of kijk op onze website www.matexi.be/deurne.

  • Detailinfo
  • Financieel
1216941
Open
Ja niet conform
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Antwerpen

Project Te koop
Bewaar

Antwerpen

Project Te koop
Bewaar

Antwerpen

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deurne in je mailbox

End Code