Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw project te koop in Dour

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Project - Dour Adres weten?

Gepubliceerd op 25-8-2021

Nieuwbouw project.

Project Espace C is een herontwikkeling van de oude site Câbleries de Dour tot een nieuwe levendige leef- en woonomgeving. Het project omvat de realisatie van nieuwbouw appartementen, industriële lofts en winkelunits. Dit alles met behoud van een opmerkelijk deel van de oude identieke structuur: zelfs de monumentale schouw wordt geïntegreerd in een brasserie. De ontwikkeling voorziet ook in de aanleg van 2 nieuwe wegen, evenals verschillende parkings met meer dan 395 plaatsen en mooie groenzones verspreid over de site.

 

Espace C respecteert het industriële verleden van de site en integreert tegelijkertijd enkele hedendaagse gebouwen en elementen. Deze ontwikkeling maakt deel uit van een uitgebreid programma om nieuw leven te blazen in de stad Dour.

 

Nu te koop: 22 nieuwbouw appartementen en penthouses in de residentie “Espace Câbleries” en 13 lofts in de gerenoveerde kabelfabriek. Tot 3 slaapkamers en met mooie terrassen of privétuinen. Uniek wonen op een toplocatie!

 

Contacteer ons voor meer info of een bezoekje ter plaatse.
Heb je algemene vragen of wens je meer informatie over het project Espace C? We helpen je met plezier verder. Bel ons gerust op, wanneer het je past, of laat je gegevens na. 

Vrijblijvend, zonder verplichtingen.
Espace C is gelegen in het hart van de stad Dour, aan de poorten van het prachtige natuurpark Haut-Pays. De autosnelweg Brussel-Valenciennes maakt het zeer bereikbaar: minder dan een half uur rijden van Mons of Valenciennes, een half uurtje van Doornik en minder dan een uur van Brussel, Charleroi of Lille. Espace C ligt aan de Rue d'Elouges en Voie du Prêtre.

De stad Dour was indertijd een van de belangrijkste mijncentra in de regio. Veel industriële activiteiten hebben de stad welvarend gemaakt, zoals de kolenindustrie, de touwindustrie, de kabelindustrie enz. Ze hebben duidelijk historische sporen achtergelaten in de stad, waarop de inwoners vandaag nog steeds erg trots zijn. 

De stad heeft ongeveer 17.000 inwoners en is nu vooral bekend en erkend vanwege zijn muziekfestival dat sinds 1989 festivalgangers van over de hele wereld heeft verwelkomd.
Antoon Catriestraat 8a
9031 Drongen
T + 3 65 ... (toon)
E
BTW BE +76 .1 ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
3056263
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Quaregnon

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Dour in je mailbox