Te koop in Klarenhof Eeklo Tieltsesteenweg 36

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Lancering residentie Klarenhof te Eeklo!

Gepubliceerd op 16-5-2023

Nieuwbouw project.

Deze residentie, gelegen in de Tieltsesteenweg te Eeklo, zal genieten van veel rust en groen en zal worden opgetrokken in een prachtige architectuur met veel aandacht voor lichtinval en privacy. Bovenal zal deze residentie genieten van een hoogwaardige afwerking. Door de verschillende indelingen en volumes zal er voor iedereen aan zijn verwachtingen kunnen beantwoord worden.
 
De naam “Klarenhof” verwijst naar het Klooster van de Arme Klaren Coletinnen die naast deze prachtige locatie ligt. De mooie parkomgeving rond het complex zal er voor zorgen dat alle appartementen zullen kunnen genieten van een prachtig uitzicht op hun ruim terras.

Het “Klarenhof” is gelegen vlakbij het centrum van Eeklo maar geniet toch van een rustige én groene woonomgeving. Dit maakt van de residentie een uitzondering in zijn segment. Niet alleen komt U volledig tot rust in de mooie parkomgeving, het stadscentrum en de winkels liggen binnen handbereik. 
 
De residentie heeft 27 appartementen in totaal, met 7 tuinappartementen op het gelijkvloers, 7 appartementn op de 1 e  verdieping, 7 appartementen op de 2 e  verdieping en 6 dakappartementen op de 3 e  verdieping. Het gebouw heeft 4 parkeerplaatsen op het buitenterrein, in de kelderverdieping zijn er 18 afgesloten garageboxen met een extra diepte voor eventuele fietsen en/of extra bergruimte en 7 staanplaatsen verbonden aan een private kelderberging.

Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met een absolute visie inzake isolatie en verwarming. Zo hebben alle appartementen vloerverwarming die aangestuurd wordt door een warmtepomp, zijn er zonnepanelen voorzien voor zowel de privatieven als de gemeenschap en is er heel veel aandacht gespendeerd aan geluids- en contactisolatie. Dit is zowel interessant voor de kandidaten die er willen genieten als vaste woonplek, als de investeerder om te verhuren.

De absolute troeven zijn:

- schitterende parkomgeving met veel groen
- ruime zonnige terrassen
- luxe afwerking met hoogwaardige materialen. 
- energiezuinige voorzieningen zoals vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp
- veel mogelijkheden tot parkeren met ruime garageboxen, autostandplaatsen met private kelderberging.

Wenst U meer informatie of U had graag een afspraak gemaakt om dit project verder in detail te bespreken? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij maken graag een afspraak op kantoor of bij U thuis.
 
Wenst U de brochure van het project te ontvangen? Stuur ons gerust een mailtje op 

 

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Videos
  • Financieel
3490482
bij oplevering
Klarenhof
Open
3323,00 m²
67,00 m
2023
Ja conform
Nee
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Klasse A
Klasse A
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Handelspand Te huur
Bewaar

Aalst

€ 1.750

Handelspand Te koop
Bewaar

Aalst

€ 425.000

Penthouse Te koop
Bewaar

Guardamar Del Segura

€ 540.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Eeklo in je mailbox

End Code