Appartement niet te koop Eke Hoogkouter 30 - 36

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement met drie slaapkamers en verzicht

Gepubliceerd op 9-6-2021

Appartement met 3 slaapkamers op verdieping 1.

Dit appartement op de eerste verdieping van blok D heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 95,9 m² is voorzien van drie slaapkamers, een lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitend een zonneterras (25 m²) met zuid-oost oriëntatie en een uitgestrekt zicht over de velden. Verder vindt men een praktische berging, een gastentoilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Bovendien kan u er genieten van het comfort van een ondergrondse parking, een privatieve berging en gemeenschappelijke fietsenbergingen wat de garantie biedt om uw appartement veilig en droog te bereiken en uw wagen, fiets en andere zaken op te bergen.
Deze 4 stijlvolle, kleinschalige parkvila's zijn ontworpen door het ervaren architectenbureau B2Ai uit Gent. De ontwikkeling wordt gekenmerkt door haar centrale, goed bereikbare doch landelijke inplanting met onbelemmerde verzichten over de velden. Elke villa bestaat uit 9 comfortabele appartementen, verdeeld over 3 bouwlagen, met zowel 1, 2 als 3 slaapkamers, lichtrijke leefruimtes en riante zonneterrassen.
Het commercieel lastenboek voorziet in een kwalitatieve standaard met alle afwerkingsmaterialen van een afdoend niveau. Zo krijgt u er een keuken, sanitaire toestellen, vloeren en een eiken parket binnen de vooropgestelde handelswaarden en dit nog vrij aan te passen naar eigen smaak. Alle kopers worden bovendien professioneel begeleid door de ervaren klantenbegeleiders van projectontwikkelaar Fenixco.
Op gebied van energienormering voldoen alle appartementen aan de huidige, stringente regels. Zo werd ieder appartement uitgerust met een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas, evenals een ventilatiesysteem D met warmte recuperatie en 5 fotovoltaïsche panelen.
Het parkvillacomplex is centraal gesitueerd tussen de steden Gent, Deinze en Oudenaarde en beschikt via de N60 over een vlotte verbinding met directe aansluiting naar de E17. Bovendien biedt het treinstation van Eke een vlotte verbinding zowel richting Oudenaarde als Gent-Sint-Pieters. De site bevindt zicht vlak naast de nieuwe fietssnelweg F45 op een boogscheut van de dorpskern met een bedrijvige middenstand en een levendig centrum.
Kortom, Eikenpark staat voor een kwalitatieve invulling van een unieke locatie met verre zichten over de velden doch uitstekend bereikbaar en dit op een boogscheut van de dorpskern van Eke.
Oplevering voorzien in januari 2020.

Benieuwd naar deze appartementen met landelijk karakter in Eke? 
Maak een afspraak via of 09 22 ... (toon)

www.landbergh.be

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (3) , Terras
  • Detailinfo
  • Financieel
1733455
€ 39.500,00
95,90 m²
2019
Zuidoost
1
Ja conform
Ja
In aanvraag
In aanvraag
54
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Eke in je mailbox

End Code