Nieuwbouw appartement niet te koop in Eke Stationsstraat 5A

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Eenslaapkamerappartement op het eerste verdiep

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer op verdieping 1.

Dit eenslaapkamerappartement van 55 m² beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met praktische bergruimte, één slaapkamer, een badkamer voorzien van een lavabo en inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Het appartement heeft een westelijk georiënteerd terras van 3,9 m².

Residentie Arlu is gelegen langs de Stationsstraat in Eke, een gezellige deelgemeente van Nazareth. Dit toonaangevend nieuwbouwproject bestaat uit 10 hedendaagse appartementen en biedt een onbelemmerd zicht op de Sint-Amanduskerk en het Kerkplein.

Het ontwerp van het gerenommeerde CAAN Architecten springt in het oog: dankzij de inspringende terrassen en de slanke staalstructuur krijgt het gebouw een dynamisch volume. Samen met de grote ramen en royale lichtinval staat het project garant voor een majestueuze woonbeleving.

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 15 parkeerplaatsen en 10 privébergingen voorzien. Op de begane grond vindt u bovendien 20 fietsparkeerplaatsen.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1845721
€ 19.540,00
55,00 m²
Zuidwest
1
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Eke in je mailbox

End Code