Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Te koop in Residenties Eikenpark Eke Hoogkouter 30-36

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

TE KOOP BIJ LANDBERGH: comfortabele parkappartementen in Eke

Gepubliceerd op 1-10-2018

Nieuwbouw project.

Op een boogscheut van het centrum van Eke, op het einde van een doodlopende straat, met uitgestrekte zichten over de velden, wordt het kwalitatieve nieuwbouwproject Eikenpark opgetrokken. Deze stijlvolle, kleinschalige parkvila's zijn ontworpen door het ervaren architectenbureau B2Ai uit Gent. 

De ontwikkeling wordt gekenmerkt door haar centrale, goed bereikbare doch landelijke inplanting met onbelemmerde verzichten over de velden. Elke villa bestaat uit 9 comfortabele appartementen, verdeeld over 3 bouwlagen, met zowel 1, 2 als 3 slaapkamers, lichtrijke leefruimtes en riante zonneterrassen. Bovendien kan u er genieten van het comfort van een ondergrondse parking en voldoende privatieve bergingen, wat de garantie biedt om uw appartement veilig en droog te bereiken en uw wagen en spullen op te bergen. 
Het commercieel lastenboek voorziet in een kwalitatieve standaard van afwerkingsmaterialen. Zo krijgt u er een keuken, sanitaire toestellen, vloeren en een eiken parket binnen de vooropgestelde handelswaarden en dit nog vrij aan te passen naar eigen smaak tot eind februari. Alle kopers worden bovendien professioneel begeleid door de ervaren klantenbegeleiders van projectontwikkelaar Fenixco. 
Op gebied van energienormering voldoen alle appartementen aan de huidige, stringente regels. Zo werd ieder appartement uitgerust met een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas, evenals een ventilatiesysteem D met warmte recuperatie en 5 fotovoltaïsche panelen op het dak. 

De achterliggende velden, gelegen in woonuitbreidingsgebied, zullen krachtens het besluit van de gemeenteraad niet meer verkaveld worden. De vervalregeling voor de gedeeltelijke opheffing van het Bijzonder Plan van Aanleg Nr.1 De Biesten zorgt ervoor dat de velden tussen Eikenpark en de spoorweg onbebouwd zullen blijven. (zie uittreksel en plan in bijlage) 

Het parkvillacomplex is centraal gesitueerd tussen de steden Gent, Deinze en Oudenaarde en beschikt via de N60 over een vlotte verbinding met directe aansluiting naar de E17. Bovendien biedt het treinstation van Eke een vlotte verbinding zowel richting Oudenaarde als Gent-Sint-Pieters. De site bevindt zicht vlak naast de nieuwe fietssnelweg F45 op een boogscheut van de dorpskern met een bedrijvige middenstand en een levendig centrum. 
Kortom, Eikenpark staat voor een kwalitatieve invulling van een unieke locatie met verre zichten over de velden doch uitstekend bereikbaar en dit op een boogscheut van de dorpskern van Eke. 
Oplevering voorzien in januari 2020. 

Benieuwd naar deze appartementen met landelijk karakter in Eke?
Maak een afspraak via of

  • Detailinfo
  • Financieel
1731554
2019
Residenties Eikenpark
Gesloten
2019
Zuid
Ja conform
Ja
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
54
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Eke

Project Te koop
Bewaar

Eke

Project Te koop
Bewaar

Nazareth

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Eke in je mailbox