4 nieuwbouw huizen te koop in El Campello

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Project - El Campello Adres weten?

Gepubliceerd op 20-7-2021

Nieuwbouw project.

Dit project van 23 villa's  ligt op 600 meter van de prachtige stranden van El Campello in een zeer rustige wijk. De villa's  hebben standaard 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een ruime living met moderne open keuken en door de grote ramen komt u op het terras met zwembad.  Vanop het privé solarium hebt u prachtig zeezicht en kan u het hele jaar door genieten van het fantastische 360° berg en zeezicht. U kan vanuit de villa op mooie wandelingen maken langs het strand en een terrasje doen.
Optioneel kunt u kiezen om de woning volledig te onderkelderen. Deze kunt u naar eigen wens inrichten met extra slaapkamer(s), gasten appartement, garage,....Deze kelderverdieping heeft ook grote ramen zodat u van natuurlijke lichtinval geniet. Vraag naar de meerprijzen.
El Campello heeft een lang breed strand met op de eerste lijn veel restaurants, tapas bars, koffie bars en lounge bars. In het stadje vind je alle mogelijke faciliteiten. Het grote shopping center van Alicante ligt op 5 minuten rijden en de hoofd winkelstraat van Alicante op 10 minuten. De luchthaven van Alicante is op 15 minuten. Vraag naar onze verschillende mogelijkheden.
 

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
0 Nieuwbouw Villa Te koop 3036731 3 236 m² € 364.900
  • Detailinfo
  • Financieel
3036727
2022
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Izegem

€ 149.000

Woningen en villa's Te koop
Bewaar

Oostende

€ 410.000

Appartement Te huur
Bewaar

Aalst

€ 775

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in El Campello in je mailbox

End Code