3 nieuwbouw appartementen te koop in Estepona el velerin carretera national 1

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Velaya

Gepubliceerd op 29-1-2019

Nieuwbouw nieuwbouwproject.

Exclusieve strandontwikkeling aan het strand tegenover zee.
VELAYA is een exclusieve residentie aan het strand langs de New Golden Mile, binnen 10-12 minuten rijden van Puerto Banús en op slechts 5min van Estepona.

Met zijn uitstekende locatie aan de Middellandse Zee, met slechts 38 hoogwaardige appartementen en woningen en de vele on site faciliteiten, is VELAYA werkelijk uniek.

VELAYA wordt gebouwd volgens de hoogste normen in een modern, tijdloos ontwerp, met een neutraal kleurenpalet en maakt gebruik van alleen hoogwaardige materialen en dit niet alleen voor de constructies maar vooral ook voor de afwerking.
Doorlopende vloeren en verbazingwekkende schuiframen van vloer tot plafond creëren een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes.

In VELAYA zijn er 24 appartementen met twee en drie slaapkamers, 6 penthouses, 6 bungalows en 2 villa's.  Gebouwd volgens de hoogste normen, met behulp van topmerken zoals Bulthaup, Gaggenau, Dornbracht etc.

Ondergrondse parkeergarage met toegewezen privéparkeerplaatsen voor elke woning, en extra parkeergelegenheid voor uw gasten aan de buitenzijde voor een 20-25 auto's.

VELAYA is een omheind en dus gesloten complex met 24-uursbeveiliging, ontworpen tuinen met waterpartijen en directe toegang tot het strand.
In VELAYA vindt u het hele jaar door een VERWARMD-overloopzwembad, een kinderbad, een verwarmde jacuzzi met luxe ligbedden, allemaal met een prachtig uitzicht op zee.

Dicht bij het zwembad is er voor het sociale contact met de medebewoners een BBQ-paviljoen, ideaal om gezellig buiten te eten.

Omdat sport een belangrijk onderdeel is van de gezonde mediterrane levensstijl, is er in VELAYA een tennisbaan, een paddel tennis en een open cardiogym met uitzicht op zee.

Ook de kleintjes worden niet vergeten met een speelplaats in het complex.

Welkom in het paradijs, welkom bij VELAYA!

Oplevering voorzien 1Q 2023.

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
0 Nieuwbouw Appartement Te koop 1788167 3 - € 1.190.000
  • Detailinfo
  • Videos
  • Financieel
1774866
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Handelspand Te koop
Bewaar

Aalst

€ 425.000

Praktijkruimte Te huur
Bewaar

Roeselare

€ 800 - 900

Handelspand Te huur
Bewaar

Aalst

€ 1.750

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Estepona in je mailbox

End Code