Project te koop in Estepona Calle Segismundo Moret x

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Celere Sea Views

Gepubliceerd op 12-9-2022

Project.

Célere Sea Views is een modern en levendig wooncomplex van 63 twee- en drie-slaapkamer nieuwe appartementen dicht bij het strand in Estepona. Een ideale plek om te wonen op slechts een korte loopafstand van het strand met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.
Gelegen op slechts 5 minuten van het stadscentrum van Estepona, tussen Arroyo de Guadalobón en het Arroyo Vaqueros strand, is het een geweldige omgeving, met verschillende golfbanen in een zeer nabije omgeving, zoals Doña Julia Golf, Estepona Golf en Valle Romano Golf. Bovendien zijn er diverse winkels, supermarkten, restaurants, gezondheidscentra op wandelafstand.
Aan elk detail is gedacht om van dit wooncomplex de beste plek te maken om te genieten van de Costa del Sol en het zachte mediterrane klimaat. Hoogwaardige materialen en afwerkingen, open-plan distributie en modern design geven deze appartementen een unieke uitstraling en maximaal comfort. Alle units hebben ten minste één parkeerplaats en een berging.
De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen voor ontspanning en sportactiviteiten in een rustige omgeving. Bij Célere Sea Views vindt u mooi aangelegde tuinen, een groot gemeenschappelijk zwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
0 Appartement Te koop 3312884 2 105 m² € 250.900
  • Detailinfo
  • Financieel
3312858
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Estepona

€ 250.000 - 300.000

Project Te koop
Bewaar

Estepona

€ 250.000 - 300.000

Project Te koop
Bewaar

Estepona

€ 250.000 - 300.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Estepona in je mailbox

End Code