Te koop in La Pinada Finestrat

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Gelijkvloerse villas gelegen in Finestrat Adres weten?

Gepubliceerd op 10-10-2022

Nieuwbouw project.

La Pinada Nature Resort, een bevoorrechte locatie in Finestrat, grenst aan de ene kant aan de rivier Alfarelles de la Tapiada, aan de achterkant aan de beroemde berg Puig Campana en aan de voorkant aan de golfbaan Puig Campana, en ligt op slechts 5 minuten rijden van het strand van Benidorm.
Een magisch gelegen plek tussen de bergen en de zee en een waar paradijs voor liefhebbers van rust en buitensporten.
La Pinada Nature Resort onderscheidt zich ook door de nabijheid van het winkelcentrum La Marina en het themapark Terra Mitica.
Dit exclusieve wooncomplex biedt premium beveiliging en privacy systemen in elke woning.
Al onze woningen zijn ontworpen en gebouwd met privé beveiligingscamera's en alarmsystemen (optioneel verbonden met het callcenter van het resort).
La Pinada Nature Resort is uitgerust met een eigen beveiligingsvoertuig dat 24 uur per dag het terrein bewaakt.
Minimale bebouwingsdichtheid is een constante geweest in het hele project, met als doel dat elk huis samengaat met zijn omgeving en op natuurlijke wijze integreert in het bevoorrechte landschap dat het omringt.
Verschillende modellen van verschillende typologieën, karakteristieke woningen, privézwembaden, lokale steen, uitzonderlijke verspreiding van natuurlijk licht, optimale energie-efficiëntie, perfecte integratie van binnen- en buitenruimte, zijn de kenmerken van de innovatieve architectuur van La Pinada Nature Resort, waar natuur en comfort samensmelten met het meest innovatieve ontwerp.
Sterke milieuprestaties zijn ook een prioriteit voor ons. La Pinada Nature Resort maakt gebruik van energie-efficiënte installaties zoals aerothermische systemen en zonne-energie om het hele jaar door een hoge energie-efficiëntie te bereiken.
De eerste fase van dit wooncomplex bestaat uit 16 vrijstaande villa's van één verdieping: de villa's
Hummingbird villa's. Deze prachtige woningen hebben drie tweepersoons slaapkamers met inbouwkasten, twee badkamers (waarvan één en suite), een open woon-eetkamer met volledig ingerichte keuken, een galerij, entreehal met garderobe, airconditioning met kanalen, privé tuin en zwembad, parkeerplaats, enz. De oppervlakte van de villa's is 107 m2 en de percelen zijn 325 m2 groot.

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
3325471
Bij oplevering dec 2022- jun 2023
La Pinada
Open
108,00 m²
325,00 m²
2023
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Finestrat

€ 350.000 - 400.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Finestrat in je mailbox

End Code