Woning niet te koop Genk Grensstraat 24

  • 360° view
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Gezinswoning met verhuurde 2de woning in Winterslag, elektriciteit is conform.

Gepubliceerd op 8-10-2018

Woning met 5 slaapkamers.

Bekijk ook zeker de foto's , film en plannen op onze  site !!
Op fietsafstand van het centrum van Genk vinden we deze woning en bijhorende 2de éénslaapkamerwoning. Deze woning bevindt zich in het gebied  mijncité van Winterslag ,wat invloed heeft op het erfgoed. Je kan het kaartje hiervan bekijken.
Wanneer we de hoofdwoning betreden begeven we ons in de inkomhal met trap naar boven en toegang tot de woonkamer. Verder vinden wij een gelijkvloerse slaapkamer en de eetkamer met aansluitend de grote ingerichte leefkeuken van 2012. De badkamer is voorzien met inloopdouche en toilet. De gezellige veranda baadt in een zee van licht dankzij de vele raampartijen die vernieuwd zijn in 2017. Er is ook een grote berging die dienst doet als wasplaats. Boven vinden we 2 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder waar de 4de slaapkamer zich bevindt. Het dak is ook vernieuwd. Verder is er een mazouttank, een brander van 2005, wellliswaar met een wat verouderde ketel. De elektriciteit is conform.
In de tuin is een bijbouw met een extra keuken, ideaal voor tuinfeestjes en gezellige familiemomenten.


De achterbouw is niet vergund maar wordt gedogen. Het is wel een officieel domicilie adres en betreft een éénslaapkamer woning met eigen ingang langs de Iepenstraat. De tuinen zijn volledig gescheiden dus de privacy van de woningen blijven zeker behouden! Ook hier zijn de ramen vernieuwd. Het huis beschikt over een eigen mazouttank maar heeft ook een kachel voor het in de winter extra gezellig te maken.  Deze woning kan perfect dienst doen als kangoeroewoning of voor verhuur.  Momenteel  is deze 2de woning verhuurd aan 550 euro per maand incl. waterverbruik. CV op stookolie individueel per wooneenheid.  U kunt het rekensommetje maken wat deze woning voor meerwaarde biedt om u lening af te betalen!

Plannen, foto’s en film kan u bekijken op onze site. Wilt u graag eens komen kijken, bel dan Ann: 0474/ ... (toon)

 

Indeling : Badkamer (2) , Berging , Dressing , Eetkamer , Hal (2) , Keuken (2) , Slaapkamer (5) , Tuinhuis , Veranda , Wasplaats , Woonkamer (3)
  • Detailinfo
  • Videos
  • Financieel
1719728
Halfopen
187,50 m²
626,00 m²
45,00 m
29,00 m
1931
2012
West
Ja conform
Nee
Ja
525 kWh/m²
icon epc epc_F
20180403-0002046205-1
Nee
Inventaris van bouwkundig erfgoed
Gebouwd voor 1962
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Genk in je mailbox

End Code