Gemengd gebruik niet te koop Gent Zuidstationstraat 6

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

CENTRUM GENT, HANDELSHUIS MET 3 APPARTEMENTEN EN GARAGE

Gepubliceerd op 10-9-2022

Gemengd Gebruik met 5 slaapkamers.

In de historische stadskern van Gent, nabij het Sint Annaplein, ligt deze mooie opbrengsteigendom bestaande uit een handelsgelijkvloers en 3 appartementen. Het handelspand met twee aparte ingangen is ingericht en is verhuurd. De drie ruime appartementen zijn momenteel vrij van bewoning waarvan de appartementen op de eerste en tweede verdieping een opknapbeurt nodig hebben, het appartement op de derde en tevens bovenste verdieping is in uitstekende staat en is met heel kwalitatieve materialen gerenoveerd. Hier treffen wij een mooie lichtrijke leefruimte aan met een moderne open ingerichte keuken, parket en prachtige originele balken aan het plafond. Vanuit de leefruimte vertrekt een trap naar de mezzanine welke kan ingericht worden als bureau/slaapkamer en waar je ook een ligbad aantreft met aansluiting voor een wastafel.
Het nachtgedeelte bevindt zich aan de achterkant bestaande uit een slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet.
Alle veluxramen kunnen automatisch worden bediend. Openen en verduisteren gebeurt via een afstandsbediening.
Verder is de gemeenschappelijke hal uitgerust met ingemaakte kasten waarin zich de tellers en meters voor EGW bevinden en beschikt de traphal over een indrukwekkende trap met brede treden, bedekt met sisal tapijt. Overal hangen er ook brandblusapparaten. De gesegmenteerde kelder is droog en heeft drie onderverdelingen.

In de verkoopprijs is ook een garage inbegrepen welke zich in de ondergrondse verdieping bevindt van een appartementenblok gelegen op het Sint Annaplein. KI: € 3 860. Mobiscore 9,7/10. 
 

Indeling : Apart toilet (4) , Garage , Ingerichte keuken (2) , Kelder , Keuken (2) , Slaapkamer (5) , Woonkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
3309478
Notariële akte
Gesloten
376,00 m²
150,00 m²
150,00 m²
1850
Ja niet conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
Nee
Gebouwd voor 1962
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Niet van toepassing
Ja
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox