Nieuwbouw penthouse niet te koop in Dunant Gardens Gent Henri Dunantlaan 150

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Instapklare penthouse met 3 slaapkamers en zonneterras in Gent

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw penthouse met 3 slaapkamers op verdieping 6.

In afwachting van een bezoek ter plaatse na corona, kan je deze instapklare penthouse alvast ontdekken via de virtual tour:

Schrijf je alvast in voor de bezoekdag op zaterdag 16 mei tussen 10 uur en 12 uur. Landbergh respecteert de coronamaatregelen en werkt enkel op individuele afspraak om de veiligheid te garanderen.

Deze penthouse in Gent ligt op de zesde verdieping van het nieuwbouwproject Dunant Gardens. Het kijkt uit op de rustige Henri Dunantlaan en het groen rond het Jan Palfijn ziekenhuis. 

De ca. 124m² is ingedeeld in drie slaapkamers, twee praktisch ingedeelde badkamers waarvan één met ligbad, toilet en dubbele lavabo en één met inloopdouche en lavabo, een afzonderlijk toilet, een geïnstalleerde open keuken met annex berging en een lichtrijke leefruimte met eiken parket en directe toegang tot het ruime hoekterras (ca. 14, 4m²) met zuidwest oriëntatie. Ondergronds vindt u de autostaanplaatsen. Dankzij de lift in deze ruimte bereikt u uw appartement droog en veilig. 

Dunant Gardens is het resultaat van een weldoordachte studie die heeft geleid tot een sterk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, groen, privacy, wooncomfort en energieverbruik. Het lastenboek voorziet in een kwalitatieve standaard van afwerkingsmaterialen. 

Het gebouw ligt op wandelafstand van de Watersportbaan, Blaarmeersen en Bourgoyen. In deze groene long van Gent geniet u van allerhande recreatiefaciliteiten. Aan de andere zijde biedt de Coupure een rustige, groene verbinding naar het culturele hart van Gent met een uitgebreid aanbod aan shopping, gastronomie en ontspanning. 

Daarnaast voldoet het appartement aan de huidige, strenge energetische normen wat uw verbruikskosten tot een minimum zal herleiden. 

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)


Indeling : Badkamer (2) , Berging , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1061451
Bij oplevering
Dunant Gardens
Gesloten
€ 91.200,00
123,90 m²
123,90 m²
2017
Zuidwest
6 Appartement E/A.6.1
Ja conform
Ja
Ja
In aanvraag
In aanvraag
60
Ja
Inventaris van bouwkundig erfgoed
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox

End Code