Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

9 appartementen te koop in Gent

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Project - Gent Adres weten?

Gepubliceerd op 21-3-2019

Project.

Kouterdreef is een nieuwbouwproject tussen de Kouter en de Universiteitsstraat, aan beide zijden van de Kouterdreef. Door een verhoogd akoestisch comfort is het een plek om thuis, en volledig tot rust te komen. Maar ook om volop te leven en te genieten van het unieke Gentse stadsleven. Gent is het voorbije decennium uitgegroeid tot een razend populaire woonstad die erin slaagt om zijn historisch verleden optimaal te verzoenen met een ambitieuze kijk op de toekomst.
Drie gerenommeerde architectenbureaus sloegen de handen in elkaar voor dit prestigieuze project: 360 Architecten, Crepain Binst Architecture en BURO II & ARCHI+I. Het licht valt royaal binnen door de hoge ramen, wat in combinatie met het open plan een luxueus ruimtegevoel creëert. De elegante schuiframen met slanke profielen laten leefruimte en terras naadloos in elkaar overgaan en versterken het gevoel van ruimte. De tuinen zijn een ontwerp van de wereldvermaarde Belgische landschapsarchitecten Wirtz. Alles in het gebouw geniet van een superieure afwerking, maar met respect voor geschiedenis werden de waardevolle historische gevels geïntegreerd in het gebouw die nu meer tot hun recht komen.
Een van de onbetwiste hotspots in Gent is De Kouter. Als belangrijk onderdeel van de historisch-culturele stadskern en epicentrum van het plaatselijke shoppinggebeuren vormt dit plein een meer dan unieke woon- en winkellocatie. De Kouter getuigt van grandeur met zijn statige gebouwen rondom. Een grote troef is de bloemenmarkt die hier al sinds 1772 gehouden wordt en nog steeds een belevenis is.
Er zijn 11 appartementen, elk met een uniek karakter en ruim privé-terras. Bij elk appartement hoort ook een afgesloten garagebox en een ruime berging met elektriciteitsaansluiting. De inrit naar de ondergrondse garage is gelegen aan de Universiteitsstraat. Vanuit de garage is er een rechtstreekse lift naar de appartementen. De gemeenschappelijke ruimtes genieten dezelfde klasse en sfeer als de appartementen. Elk appartement is uniek en alle zijn ze op een zeer hoog niveau afgewerkt. Ze hebben elk hun specifieke oriëntatie.
Voor bezoekers is er een stijlvol onthaal.

  • Detailinfo
  • Financieel
1797382
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Gent

Project Te koop
Bewaar

Gent

Project Te koop
Bewaar

Gent

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox