Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Project te koop in Gent

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Project - Gent Adres weten?

Gepubliceerd op 27-6-2019

Project.

De inspirerende omgeving nodigt uit tot het maken van een sportief ommetje of tot heerlijk buiten spelen. Je kunt met een gerust hart de kinderen in het park laten ravotten, zij zullen zich veilig voelen in de autovrije straatjes en in het avontuurlijk aangelegde park.
Leven tussen het groen Tondelier is ook nog eens gezond. Want mensen die zicht hebben op bomen en planten kunnen zich beter ontspannen en concentreren.
Curia, drie afzonderlijke gebouwen (Bavo, Ganda, Flora), die samen toch één geheel vormen.
Op amper 1000m van hartje centrum Gent werd een sfeervol groen dorp gecreëerd dat geborgenheid biedt in die drukke stedelijke sfeer. Ook dat is de kwaliteit van Curia! De ligging van Curia is maar één van de vele troeven, maar toch een belangrijke. Locatie is de kern van je woning. Zo kan je wandelen naar hartje Gent, is het gelegen langs de belangrijkste verkeersaders, zowel fiets als auto, van Gent wat een vlot woon-werkverkeer garandeert. Tram en bushaltes zijn op amper 260 m wat Curia een Mobiliteitsscore van wel liefst 9.4 geeft.
Curia, waar diversiteit heerst in leefsfeer en bouwstijl. Gevels zijn op verschillende wijzen afgewerkt wat het dynamische gevelbeeld nog eens versterkt. Geniet van de luxe van een groot nieuwbouwproject met toch een unieke look & feel.
De residentie huisvest een grote variatie aan hoogwaardig afgewerkte appartementen met onder meer een volledig ingerichte keuken in samenspraak met de koper, een complete badkamer en ramen van kwalitatief houtsnijwerk. Bij ieder appartement werd er aan alle details gedacht en ze zijn allen even doordacht en efficiënt ingedeeld.
Kom een bezoek brengen en beleef hoe vooruitstrevend wonen hier is.

  • Detailinfo
  • Financieel
1871820
€ 317.000
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Opbrengsteigendom Te koop
Bewaar

Gent

€ 325.000

Project Te koop
Bewaar

Gent

€ 350.000

Project Te koop
Bewaar

Evergem

€ 323.800

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox