Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

3 appartementen te koop in Gent

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Project - Gent Adres weten?

Gepubliceerd op 27-6-2019

Project.

De appartementen zijn niet enkel royaal in vierkante meters, ook in afwerking. Elk appartement wordt instapklaar afgeleverd met oog voor detail en luxe, een volledig ingerichte keuken in samenspraak met de koper, een complete badkamer en ramen van kwalitatief houtsnijwerk.
Geniet van een levendigheid tussen de keuken, eetruimte en leefruimte waarbij allen baden in natuurlijk licht. Deze 3-slaapkamer appartementen zijn elk voorzien van 3 badkamers. Het unieke gevoel voor ruimte in de woning werd verdergezet op de twee geweldige terrassen.
Van een uniek loftappartement met uitzonderlijk terras tot een bijzonder penthouse met dak paviljoen.
Bij ieder appartement werd er aan alle details gedacht en ze zijn allen even doordacht en efficiënt ingedeeld.
De bijzondere woonbeleving wordt verder vervolmaakt door het fenomenale uitzicht vanuit de appartementen. Geniet van een panoramische kijk op Gent. De ramen van vloer tot plafond en de grote buitenruimtes van de appartementen, versterken nog eens dit weidse perspectief. Ook over de bezonning van de buitenruimten is zeer goed nagedacht, geniet je van het ochtendgloren of beleef je liever de zonsondergang?
Er bestaat geen project met zo een uitgebreid en bruikbaar voorzieningenaanbod.
Alle Nieuwe Molens bewoners genieten namelijk exclusief van een fitnessgelegenheid en een gemeenschappelijk dakterras. In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven.
De hoogkwalitatieve afwerking van je loft werd zorgvuldig uitgekozen door het interieurarchitectenburo SheCi.be().
Tondelier is ondanks zijn grootte toch intiem en gemoedelijk van opzet met wel 72000m2 groen. Nieuwe Molens is een deelplan van het groter project Tondelier. De monumentale voorgevel, beschermd als bouwkundig erfgoed, wordt in glorie van weleer hersteld. De bestaande en nieuwe architectuur worden hier respectvol met elkaar verweven. Toekomst en verleden voor altijd in harmonie met elkaar.
Bij de ontwikkeling werd er rekening gehouden met de dynamische, ecologische en kwaliteitsbewuste stedeling, die op zoek is naar een groene en exclusieve woonomgeving, waarin comfort en additionele voorzieningen zijn inbegrepen.
Kom een bezoek brengen en beleef hoe vooruitstrevend wonen hier is.

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
0 Appartement Te koop 1871849 3 - € 1.349.000
  • Detailinfo
  • Financieel
1871822
€ 1.349.000
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Evergem

€ > 1.000.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox