Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Project te koop Gent

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Project - Gent Adres weten?

Gepubliceerd op 27-6-2019

Project.

Urban living, intimate feeling vind je nergens mooier dan in Krono. De residenties vallen op door de grote raampartijen en krachtige architectuur. De diverse gevels en het uitzicht op het water, het park en de Gentse Skyline maken het af. Als kers op de taart heb je de luxe dat je mag wonen aan historisch erfgoed, namelijk de laatste 2 historische gashouders in Vlaanderen.
Bij de ontwikkeling werd er rekening gehouden met de dynamische, ecologische en kwaliteitsbewuste stedeling, die op zoek is naar een groene en exclusieve woonomgeving, waarin comfort en additionele voorzieningen zijn inbegrepen. Er is bij het ontwerp bijzondere aandacht besteed aan het uitzicht, de lichtinval, de buitenruimte en grote variëteit in het aanbod van de appartementen.
Krono is een deel van Tondellier en combineert een stoere, stadse sfeer met een ontspannen en intieme vibe, het is dat wat het stadsleven zo leuk en interessant maakt. Krono huisvest een grote variatie aan hoogwaardig afgewerkte appartementen met onder meer een volledig ingerichte keuken in samenspraak met de koper, een complete badkamer en ramen van kwalitatief houtsnijwerk.
De extra hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel waar je u tegen kan zeggen. Door de hogere plafonds geniet je ook nog eens van grotere raampartijen en dus meer lichtinval. De appartementen zijn een perfecte mix van energie, rust, groen en ruimte.
Ze kennen een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau en worden ontwikkeld als energiezuinige en comfortabele woningen zonder Co2 uitstoot. Het gehele gebied is autoluw en omringd met 72000m2 groen. Een ontspannende en groene ontmoetingsplek worden jouw thuisbasis.
Kom een bezoek brengen en beleef hoe vooruitstrevend wonen hier is.

  • Detailinfo
  • Financieel
1871824
€ 439.500
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

Gent

€ 416.750

Project Te koop
Bewaar

Gent

€ 430.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox