Verkocht in Novum Gent Slachthuisstraat 48

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwproject Novum in Gent - 6% BTW mogelijk

Gepubliceerd op 29-12-2020

Nieuwbouw project.

Novum is een residentieel nieuwbouwproject gelegen vlakbij Portus Ganda in de Machariuswijk in Gent.
Deze kleinschalige ontwikkeling bestaat uit zeven comfortabele appartementen met oppervlaktes van 62 tot 140 m² met een keuze uit 1, 2 en 3 slaapkamers. Op de verdiepingen geniet elke appartement van diverse terrassen zowel langs de voor- als achterzijde van het gebouw, op het gelijkvloers vindt u het ruime drieslaapkamer appartement met aansluitend de zuid-gerichte stadstuin. Hierdoor is het voor alle bewoners nagenoeg de hele dag genieten van zonnige buitenruimtes. Verder zorgen de grote raamopeningen voor een overvloed aan lichtinval en een aangenaam uitzicht. Achteraan het project vindt u zes autostaanplaatsen en de fietsenstalling.

Novum is uitermate gunstig gelegen in een rustige stadsbuurt in het centrum van Gent, op slechts tien minuten wandelafstand van de bruisende stadskern. U vindt er een veelzijdig aanbod aan diensten, winkels en restaurants. Bovendien ligt het op een boogscheut van het station Gent-Dampoort, wat zorgt voor een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer, alsook een optimaal woon-werkverkeer. Met de wagen bereikt u in een mum van tijd het oprittencomplex R4, E40 en E17.

Het voelt hier heel snel als thuiskomen in een eeuwenoude stadswijk met een volks, maar tegelijkertijd ook eigentijds karakter. Diverse parken, de Leie en de dubbele Visserijvaart zijn er vlakbij. Het groene Coyendanspark heeft haar toegang rechtover het project , maar ook het Koningin Astridpark, al sinds 1949 een geliefde groene zone bij Gentenaars, is op slechts enkele minuten wandelafstand. Bovendien vindt u het populaire Van Eyck Zwembad op 200m van het project. De locatie is zonder meer geschikt voor liefhebbers van wandelen, fietsen, lopen, zwemmen of simpelweg voor wie wil genieten van rust midden in de stad.

Op zoek naar een comfortabel appartement met een gunstige ligging vlakbij het bruisende centrum van Gent? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over Novum.
 

  • Detailinfo
  • Financieel
2394275
Na oplevering
Novum
2021
Zuid
Ja conform
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
35
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Ja
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox

End Code