Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Verkocht in Residentie Waterfront Iv Gent Waterkluiskaai 13

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Architecturale nieuwbouwresidentie op sterke ligging

Gepubliceerd op 25-1-2017

Nieuwbouw project.

Dit appartement van ca. 119m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en is voorzien van 3 slaapkamers uitgevend op de zuid-west gerichte stadstuin, 2 ingerichte badkamers en een lichtrijke leefruimte met een volledig geïnstalleerde open keuken met annex berging. Aan de open leefruimte geeft het grote schuifraam toegang tot het terras (20m²) en de stadstuin (100m²).

Achteraan het gebouw zijn carports voorzien die uw wagen de nodige bescherming zal bieden en bovendien de kostprijs betaalbaar houdt.

De ligging van deze site is uitzonderlijk gezien de nabijheid van de oude Schelde-arm met rustige fietspaden aan beide zijden, de nabijheid van het oprittencomplex E40 en E17, de nabijheid van het station Gent Dampoort en de historische binnenstad op fietsafstand.

Het project geeft een helder antwoord op de woonproblematiek in en rond de Gentse binnenstad door zowel kwalitatieve architectuur als een duurzame constructie, die beantwoord aan de huidige strenge energetische normen, aan te bieden binnen een uiterst prijsbewust model.

Residentie Waterfront IV is de vierde fase in een grootschalig, uiterst kwalitatief vernieuwingsproject op 2km van de historische binnenstad van Gent.

Deze nieuwbouwappartementen worden gekenmerkt door een strakke, architecturale vormgeving waarbij met hedendaagse, duurzame materialen een tijdloos en minimalistisch ontwerp werd bekomen. Het project geeft een helder antwoord op de woonproblematiek in en rond de Gentse binnenstad. Dit door zowel kwalitatieve architectuur als een duurzame constructie aan te bieden die beantwoorden aan de huidige strenge energetische normen en dit allemaal binnen een uiterst prijsbewust model.

Achteraan het gebouw zijn carports voorzien die uw wagen de nodige bescherming zal bieden en bovendien de kostprijs betaalbaar houdt. De ligging van deze site is uitzonderlijk gezien de nabijheid van de oude Schelde-arm met rustige fietspaden aan beide zijden, de nabijheid van het oprittencomplex E40 en E17, de nabijheid van het station Gent Dampoort en de historische binnenstad op fietsafstand. 

Verdieping Type Status Ref. Slpks. Opp. Prijs
  • Detailinfo
  • Financieel
866752
Bij oplevering
Residentie Waterfront Iv
Gesloten
2014
Zuidwest
Ja conform
Ja
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
70
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox