Woning niet te koop Gent Poelsnepstraat 21A

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Instapklare woning vlakbij het station Gent Sint-Pieters

Gepubliceerd op 9-6-2021

Woning met 3 slaapkamers.

Verkocht, compromis in opmaak.

Op een boogscheut van het Sint-Pietersstation vindt u deze instapklare gezinswoning uit 2010 in het project Gallinago, ingeplant in een rustige, kindvriendelijke, doodlopende straat. 

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 194 m² en omvat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een inpandige carport, een ruime bureauruimte met toegang tot de tuin, een wasplaats en een praktische berging. Op de eerste verdieping kan men de woonkamer, eetkamer en de centrale open keuken terugvinden. De tweede verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. De woning beschikt bovendien op elk verdiep over een terras. Vanuit de woonkamer kan men de gezellige zuidwest georiënteerde stadstuin betreden waar u een de hele dag heerlijk kan vertoeven.

Doorheen de woning is er gebruik gemaakt van duurzame en kwaliteitsvolle materialen die ervoor zorgen dat u nog jaren onbezorgd kan genieten van deze prachtige woning.

Deze woning fungeert als ideale uitvalbasis vanwege de rustige ligging, de onmiddellijke nabijheid van het Sint-Pietersstation en de vlotte bereikbaarheid naar het centrum, alsook de R4 en de E40. 

Bent u ook benieuwd wat deze woning u te bieden heeft? Kom dan zeker langs op onze bezoekdag! 

Centrale verwarming op aardgas. E-peil 80. 

WWW.LANDBERGH.BE  + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Bureau , Dienstenhal (2) , Eetkamer , Garage , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras (2) , Toilet (2) , Wasplaats (2) , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1780378
Bij akte
Gesloten
194,00 m²
148,00 m²
2010
Zuidwest
Ja conform
Nee
Ja
123,52 kWh/m²
icon epc epc_B
/
44021-G-2008_110785/EP05561/A006/D06/SD001
80
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox

End Code