Woning niet te koop Gent Madeliefjesstraat 23

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

TE KOOP BIJ LANDBERGH: gerenoveerde woning in Gent

Gepubliceerd op 9-6-2021

Woning met 2 slaapkamers.

Deze gerenoveerde woning situeert zich langs de Madeliefjesstraat, vlakbij het centrum van Gent. De woning is gelegen op een zuidoostelijk georiënteerd perceel van ca. 38 m 2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 70 m 2 . Bovendien geniet deze woning van een zonnige koer. 

Op het gelijkvloers is de woning ingedeeld in een gezellige woonkamer met open keuken. Het schuifraam in de keuken zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en geeft toegang tot het zonnige koertje. Verder biedt deze benedenverdieping ook een toilet en een badkamer. De eerste verdieping biedt plaats voor een eerste slaapkamer, deze wordt momenteel gebruikt als bureau. Op de tweede verdieping komt men terecht in de tweede slaapkamer. 

Deze woning werd in de zomer van 2019 volledig gerenoveerd. Zo werden alle ruimtes herschilderd, werd de elektriciteit volledig vernieuwd en werd er een nieuwe condensatieketel geplaatst. Bovendien werd een nieuwe op maat gemaakte keuken geplaatst met massief houten aanrecht en nieuwe inbouwtoestellen o.a. een vaatwasmachine, koelkast, diepvries, dampkap etc. Daarnaast werd de woning afgewerkt met kwalitatieve design materialen waaronder het behangpapier, de gordijnen, de wandbetegeling in de keuken, houten parketvloeren etc. Ook alle lichtarmaturen werden vervangen. 

Tenslotte zijn de ligging en bereikbaarheid nagenoeg uitstekend. De woning is rustig gelegen, bevindt zich op een boogscheut van belangrijke invalswegen en heeft verschillende bus-, tram-, en treinverbindingen in de nabijheid. 

Centrale verwarming op aardgas / EPC: 501 / Mobiscore: 9,5. 

Videopresentatie:  naar deze gezellige woning in Gent? 
Maak dan een afspraak via of 09 22 ... (toon)



 

Indeling : Badkamer , Keuken , Slaapkamer (2) , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2107281
Bij akte
Gesloten
70,00 m²
38,00 m²
2019
Zuidoost
Ja conform
Ja
501 kWh/m²
icon epc epc_F
20180302-0002037598-1
Gebouwd voor 1962
Woongebied
Niet van toepassing
Ja
/
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox

End Code