Nieuwbouw appartement niet te koop in Gentbrugge Hundelgemsesteenweg 303

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers en zonneterras

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers.

Op zondag 24 mei bent u van harte welkom tussen 12u en 17u tijdens het infomoment in het kantoor te Gent, Brusselsesteenweg 690.

Dit appartement is voorzien van drie slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 107m². Het appartement wordt bovendien voorzien van twee ingerichte badkamers, een geïnstalleerde open keuken voorzien van alle toestellen met annex berging en een eiken composietparket in de leefruimte en de slaapkamers.

Het ruime zuid- oost gerichte terras van ca. 28m² is voorzien van een praktische terrasberging en geeft uit op de privatieve stadstuin van ca. 155m². Het appartement bevindt zich op de benedenverdieping van Residentie Park View IV, welke een bijzonder kwalitatief vernieuwingsproject is ten zuiden van Gent.

Niettegenstaande de grote aandacht voor de architecturale vormgeving, de zorgvuldig beredeneerde indeling en de hoge afwerkingsgraad werd het kostenplaatje gedurende de ontwikkelingsfase vakkundig onder controle gehouden. Het appartement is gelegen op een boogscheut van het historische centrum van Gent en bieden een zeer vlotte toegang tot alle invalswegen. Onder het gebouw zijn open staanplaatsen voorzien, waarvan u minstens 1 staanplaats dient bij aan te kopen.

Het lastenboek voorziet in een degelijke, duurzame afwerking met zeer hoge scores op het gebied van thermische én akoestische isolatie en dit aan prijzen die in de Gentse rand bijzonder begeerd zijn. De oplevering is voorzien voor het voorjaar van 2017.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer (2) , Berging , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1050732
voorjaar 2017
Gesloten
107,00 m²
107,00 m²
2016
Zuidoost
Ja conform
Ja
Ja
In aanvraag
In aanvraag
38
69
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gentbrugge in je mailbox

End Code