5 nieuwbouw appartementen te koop in Guia De Isora Carretera General TF-47 Km 9

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Jardines of Abama, 1, 2 of 3 slaapkamer appartement met hotel beheer

Gepubliceerd op 11-7-2018

Nieuwbouw gebouw.

Met 1, 2 of 3 slaapkamers en verschillende indelingen zullen de appartementen van Los Jardines de Abama u zker charmeren. Van appartementen met tuin en zeezicht tot duplexwoningen op de eerste of tweede verdieping met ruime terrassen en zeezicht, u zult hier zeker uw perfecte tweede huis in Tenerife vinden.

De appartementen zijn zeer ruim en hebben grote privé terrassen, sommige hebben ook een tuin. De appartementen van Los Jardines de Abama zijn volledig uitgerust en klaar om vanaf de eerste dag van te genieten. Ze zullen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en merken zoals Porcelanosa, Axor-Hansgrohe en Duravit. Elk appartement heeft een parkeerplaats en een eigen berging. Elke woning heeft ingebouwde kasten, slaapkamers met en suite badkamer en energiebesparende systemen.

De eigenaren van Los Jardines de Abama worden automatisch lid van de Abama Prestige Owners Club en ontvangen alle 5-sterren diensten zoals conciërge, verwarmde zwembaden, roomservice, kinderclub, schoonmaakservice enz ... Er zal ook een winkelcentrum zijn met boetiekjes en een spa. Omdat de eigendommen als een hotel worden beheerd, ontvangen de eigenaren ook inkomsten uit hun appartement. Aarzel niet om ons te contacteren bij Second Home Tenerife voor meer informatie of een bezoek.

Indeling : Badkamer tot (3) , Badkamer van , Keuken , m² binnenoppervlakte tot , m² Binnenruimte vanaf , m² Terras tot , m² terras van , m² Totaal tot (binnen+terras&tuin+rest perceel) , m² Totaal vanaf (binnen+terras&tuin+grondstuk) , Slaapkamers tot (3) , Slaapkamers vanaf , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Videos
  • Financieel
1704757
Jardines De Abama
79,00 m²
101,00 m²
2020
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Handelspand Te huur
Bewaar

Aalst

€ 1.750

Handelspand Te koop
Bewaar

Aalst

€ 425.000

Appartement Te koop
Bewaar

Guardamar Del Segura

€ 285.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Guia De Isora in je mailbox

End Code