Nieuwbouw appartement niet te koop in Kerckwijck Hamme Kapellestraat 42 / A011

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Uitzonderlijk nieuwbouwappartement in een groene omgeving te koop in Hamme!

Gepubliceerd op 15-7-2020

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers op verdieping 1.

Dit exclusieve nieuwbouwappartement in Hamme wordt u te koop aangeboden door Access Estate. Voor meer info en/of een bezoek bel Jaime Van Dievoet op 0475/ ... (toon) of mail naar

50% van dit uitzonderlijke nieuwbouwproject werd reeds verkocht!

Dit ruime 3-slaapkamerappartement met terras bevindt zich in de exclusieve, energiezuinige Parkresidentie Kerkwijck in Hamme.

De indeling is als volgt: het appartement omvat een inkomhal, een grote leefruimte, een volledig ingerichte, open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met dubbel lavabomeubel, een ruime berging, een apart toilet en een ruim terras dat uitkijkt op het privépark rond de residentie. Dankzij de slimme inplanting van de terrassen geniet u van volledige privacy. De extra hoge plafonds en grote raampartijen voorzien veel lichtinval en een aangenaam gevoel van ruimte.

Bij dit appartement kiest u zelf het sanitair, de keuken, de vloeren, de binnendeuren en meer. Zo bouwt u zelf mee aan uw droomwoning en voelt u zich helemaal thuis.

De groene omgeving van dit appartement is een echte troef. Parkresidentie Kerkwijck bevindt zich in het hart van Hamme en ligt tegelijkertijd centraal ten opzichte van de Vlaamse grootsteden. Geniet van rust, natuur en de gezelligheid van Hamme zonder in te boeten aan bereikbaarheid.

Heeft u interesse in dit mooie project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al uw vragen. 

Indeling : Badkamer , Berging , Keuken , Leefruimte , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet
  • Detailinfo
  • Financieel
2216186
Bij akte
Kerckwijck
Gesloten
125,00 m²
125,29 m²
2020
1 Appartement 4.1.2-Blok4
Ja conform
In aanvraag
In aanvraag
in aanvraag
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hamme in je mailbox

End Code