Woning niet te koop Hansbeke Boerestraat 16A

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Landelijk gelegen villa te koop in Hansbeke

Gepubliceerd op 9-6-2021

Woning met 4 slaapkamers.

Verkocht: compromis in opmaak.

Deze landelijke en uiterst gunstig gelegen villa is gesitueerd op een perceel van 4.540 m² te Hansbeke, een deelgemeente van Nevele. De ligging is hier een belangrijke troef, zowel landelijk met een open zicht op de velden, alsook uiterst vlot bereikbaar in de nabijheid van de E40. Bovendien bevinden er zich diverse buurtwinkels, supermarkten, sportfaciliteiten en scholen in de dichte omgeving.

Oorspronkelijk bestond deze eigendom uit 2 afzonderlijke woonentiteiten, vandaag de dag zijn deze samengevoegd tot één. Het voorste woongedeelte wordt op heden bewoond en is ingedeeld in een inkomhal met toegang tot de leefruimte, bestaande uit een zit- en eethoek, een recent vernieuwde open keuken met ontbijtruimte, een bergruimte met wasplaats, een afzonderlijk toilet en een eerste volwaardige slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel. De drie andere slaapkamers bevinden zich op het eerste verdiep, samen met een bergruimte en een tweede badkamer uitgerust met een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. 

Het tweede woongedeelte is achteraan het perceel gelegen en dient een grondige renovatie te ondergaan. Er is reeds een opening voorzien die beide gedeeltes met elkaar verbindt. 

Bovendien beschikt deze eigendom over een ruime, zuidwest georiënteerde tuin met alle nodige privacy, een aangelegd terras met een pergola, een oprit met plaats voor meerdere wagens, een carport en een stalling voor paarden, schapen of andere dieren.

Centrale verwarming op stookolie.

Bent u benieuwd wat deze eigendom voor u kan betekenen? Maak dan snel uw afspraak tijdens het bezoekmoment.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer (2) , Berging (2) , Dienstenhal , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer (4) , Toilet , Wasplaats , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1884468
Na akte
221,00 m²
4540,00 m²
2015
Zuidwest
Ja niet conform
Nee
Ja
481 kWh/m²
icon epc epc_E
201903110002140116RES1
Nee
Bouw vergund
Agrarisch gebied
Niet van toepassing
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hansbeke in je mailbox

End Code