Woning niet te koop Harelbeke Beeklaan 6

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruime gezinswoning met tuin en uitweg.

Gepubliceerd op 5-2-2014

Woning met 3 slaapkamers.

Deze goed onderhouden woning bevindt zich in de Arendswijk, nabij het centrum. Alle ramen hebben dubbel glas en zijn voorzien van rolluiken in PVC.
Vooraan de woning is er de private autostaanplaats, volledig heraangelegd in blauwe hardsteen. Via de inkomhal (met apart toilet) komen we in de leefruimte (lengte: 8,5 m) bestaande uit het salon (met sierkachel op gas) en de eetplaats (met sierschouw en gaskachel). Aansluitend is er de keuken met ontbijtruimte met zicht op het naastgelegen terras en de achtergelegen tuin. Boven zijn er de badkamer en 3 slaapkamers. Er is eveneens een grote zolder (met onderdak). De woning is volledig onderkelderd. Op deze benedenverdieping is er veel bergruimte en wasruimte (tot. opp.: ong. 50 m²). Achteraan is er de tuin (met uitweg), die nu deels verhard is om met een auto te kunnen doorrijden naar de overdekte autostaanplaats onder het terras.
Klein beschrijf mogelijk.

Indeling : Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
910840
Bij akte
Gesloten
160,00 m²
245,00 m²
1964
Zuid
Ja niet conform
Ja
535 kWh/m²
icon epc epc_F
/
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Harelbeke in je mailbox

End Code