Nieuwbouw appartement niet te koop in Hasselt Kanaalpad 7

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement B22.403: Volledig afgewerkt appartement op de vierde verdieping met 2 slaapkamers en terras

Gepubliceerd op 7-4-2022

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 4.

Dit prachtig 2-slaapkamerappartement met terras, gelegen op de vierde verdieping heeft een oppervlakte van ca. 108 m. Het appartement omvat een inkom met gastentoilet, berging, een badkamer met bad, apart toilet, 2 slaapkamers, leefruimte met open keuken en grote raampartijen die uitgeven op het terras (10 m²) en de rustgevende moestuin van residentie CityGarden.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en warmtepomp. De verwarming gebeurt via een eigen warmtenet dat in de zomer tevens ook voor koeling zorgt. Dit is een duurzame oplossing op basis van diepteboringen. Verwarmen op die manier is heel duurzaam en scheelt enorm in CO2 uitstoot t.o.v. traditionele verwarmingsmanieren. Zo bespaar je ook op je energiefactuur en investeer je volop in jouw geluk.

Je wagen parkeer je vlot en gemakkelijk ondergronds. Bij elk appartement hoort een autostaanplaats en/of garagebox. Deze dient apart bij aangekocht te worden. Daarbij is er ook de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging of oplaadpunt voor jouw elektrische wagen.

De rust van het kabbelende water aan de voordeur, de bruisende actie van de levendige stad op wandelafstand: Quartier Bleu is een stadskwartier voor levensgenieters. Hier wonen? Dat is een ongekend vakantiegevoel dat nooit wegebt… Residentie CityGarden is de plek voor wie droomt van een thuis met groen, midden in de stad. De winkelstraat ligt immers aan je voordeur, de moestuin aan je achterdeur.

Daarbij is dit ruim appartement volledig afgewerkt, waardoor je snel kan verhuizen! We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Meer informatie?
Contacteer vrijblijvend onze sales consultants Inge Vancluysen of Marisa Marasco op het nummer 011 4 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (2) , Terras
  • Detailinfo
  • Financieel
1633941
107,60 m²
Zuid
4
In aanvraag
In aanvraag
Bouw vergund
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hasselt in je mailbox

End Code