Nieuwbouw appartement niet te koop in Hasselt Gelatineboulevard 4

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

App. B21.504 met 2 slpk. en ruim terras in Quartier Bleu

Gepubliceerd op 13-5-2022

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 5.

Prachtig app. B21.504 in residentie CityGarden heeft 2 slpk. en is op de 5de verdieping gelegen. Het appartement (96 m²) omvat een inkom met toilet, berging, een badkamer met bad, 2 slpk., leefruimte met open keuken en grote raampartijen die uitgeven op het ruim terras. Het terras is ca. 25 m² groot en heeft een prachtig zicht op de rustige moestuin van de residentie.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en warmtepomp. De verwarming gebeurt via een eigen warmtenet (KWO-systeem met warmtepomp) dat in de zomer tevens ook voor koeling zorgt. Je wagen parkeer je vlot en gemakkelijk ondergronds. 

Bij elk app. hoort een ondergrondse autostaanplaats met berging en/of garagebox. Deze dient apart bij aangekocht te worden. Verder kun je een kelderberging of oplaadpunt bijkopen.
Vrije keuze bij verschillende leveranciers voor de binnen afwerking (vloertegels, badkamer & keuken, etc.) Meer info? Contacteer onze sales consultants Inge Vancluysen of Marisa Marasco op het nr. 011 4 ... (toon)

Indeling : Badkamer (2) , Slaapkamer (2) , Terras
  • Detailinfo
  • Financieel
1633945
96,10 m²
Zuidwest
5
In aanvraag
In aanvraag
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hasselt in je mailbox

End Code