Nieuwbouw appartement niet te koop in Hasselt Gelatineboulevard 3

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Volledig afgewerkt app. C20.103 met 2 slpk. in Quartier Bleu!

Gepubliceerd op 6-12-2019

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1.

Dit ruime 2 slaapkamer appartement C20.103 (123 m²) bevindt zich in residentie ‘Riverside’. Hier geniet je vanop jouw royaal terras (ca. 24 m²) van een adembenemend uitzicht op de haven van Hasselt. Grote raampartijen trekken het daglicht overvloedig binnen. Riant van oppervlakte, onbeperkt in comfort. Wonen op de eerste rij! Daarbij is het appartement volledig afgewerkt, waardoor je bij akte kan verhuizen. Indeling: inkom met vestiaire en toilet, leefruimte met keuken en royaal terras met zicht op de jachthaven. Nachthal met ruime masterbedroom en dressing, 2e slaapkamer, badkamer en berging. Ideaal voor wie wil onthaasten langs het water, in een luxueuze en comfortabele setting.

Het app. is voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en handdoekradiators. Bij elk app. hoort een ondergrondse autostaanplaats en/of garagebox. Deze dient apart bij aangekocht te worden. Verder kun je een kelderberging of oplaadpunt bijkopen.
Meer info? Contacteer Inge Vancluysen of Marisa Marasco op het nr. 011 4 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (2) , Terras
  • Detailinfo
  • Financieel
1988786
123,30 m²
147,00 m²
Oost
1
In aanvraag
In aanvraag
Bouw vergund
Niet van toepassing
/
Ja

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hasselt in je mailbox

End Code