Nieuwbouw gelijkvloersappartement te koop in Hasselt Matrozenpad 3

Bewaar
352.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

H10.002: Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuin

Gepubliceerd op 3-2-2022

Nieuwbouw gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers.

Dit ruime gelijkvloers appartement (117m²) telt twee slaapkamers en heeft een royaal terras en tuin.  Het appartement omvat een inkom met gastentoilet, 2 badkamers, waarvan een met bad en een met douche), 2 slaapkamers en een ruime leefruimte met open keuken. Erg praktisch is de berging naast de keuken. De keuken staat rechtstreeks in verbinding met je terras (15m²) en tuin (ca. 29 m²) of op het terras (15 m²).

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en warmtepomp. Daarnaast krijgt je badkamer extra warmte dankzij een elektrische handdoekradiator. De verwarming gebeurt via een eigen warmtenet dat in de zomer tevens ook voor koeling zorgt. Dit is een duurzame oplossing op basis van diepteboringen. Verwarmen op die manier is heel duurzaam en scheelt enorm in CO2 uitstoot t.o.v. traditionele verwarmingsmanieren. Zo bespaar je ook op je energiefactuur en investeer je volop in jouw geluk.

Je wagen parkeer je vlot en gemakkelijk ondergronds. Bij elk appartement hoort een autostaanplaats en/of garagebox. Deze dient apart bij aangekocht te worden. Daarbij is er ook de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging of oplaadpunt voor jouw elektrische wagen.

Je hebt een vrije keuze bij verschillende leveranciers voor de binnen afwerking zoals vloertegels, inrichting badkamer & keuken, ... We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies. Meer informatie?
Contacteer vrijblijvend onze sales consultants Inge Vancluysen of Marisa Marasco op het nummer 011 4 ... (toon)
 

Indeling : Badkamer (2) , Slaapkamer (2) , Terras , Tuin

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Financieel
2311300
€ 352.000
116,80 m²
Oost
In aanvraag
In aanvraag
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Gelijkvloersappartement Te koop
Bewaar

Hasselt

€ 357.000

Opbrengsteigendom Te koop
Bewaar

Hasselt

€ 399.000

Appartement Te koop
Bewaar

Hasselt

€ 395.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hasselt in je mailbox

End Code