Huis niet te koop Hasselt Pierre Coxstraat 18

  • 360° view
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING (E-PEIL 7) - 4 SLK + ZWEMBAD

Gepubliceerd op 20-9-2021

Huis met 4 slaapkamers.

ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING (E-PEIL 7) - 4 SLK + ZWEMBAD

Over de ideale ligging van deze woning hoeft u zeker en vast niet te twijfelen! In Kuringen, in een rustig zijstraat die je vanaf de Paalsteenstraat kan bereiken, kom je terecht in een mooie verkaveling met een pracht exemplaar op het uiterste van de Pierre Coxstraat. U bent van hieruit dadelijk op de Kempische Steenweg, waardoor je gemakkelijk richting de autosnelweg kan of naar omliggende gemeenten.

De huidige eigenaars hebben kosten, nog moeite gespaard om dit geheel te realiseren op een perceel van 8are73ca. Met een stijl die velen onder ons wel doet watertanden, nemen we vanaf de voorgevel alvast een goede start, vòòr we de binnenkant gaan ontdekken. De begrippen ruimte, kwaliteit en stijl, nemen de bovenhand wanneer je via de eiken houten voordeur verwelkomt wordt in de inkomhal met gastentoilet. Een deur in glas en zwart staal, vormt de toegang naar de woonkamer. Een warme indruk overheerst in deze ruimte door de parketvloer en de gashaard, die je zeker in de winter de nodige gezelligheid geeft. De keuken met eetplaats werd aansluitend, in één geheel gecombineerd in dezelfde ruimte. Toestellen van het merk Siemens zorgen dat de kwaliteit ook hier gegarandeerd wordt met meer dan voldoende mogelijkheden voor het bereiden van een lekkere maaltijd. Iedere bewoner zal in de leefruimte zeker zijn eigen plekje vinden. Zo werd langs de keuken nog een oppervlakte voorzien waar men een bureel kan plaatsen of welke kan dienen als speelhoek voor de kinderen.  Een handige wasruimte van 24m2 met inbouwkasten zorgt voor heel wat stockagemogelijkheden op het gelijkvloers.
Op de eerste etage werden 3 slaapkamers ondergebracht. De masterbedroom (met airco) heeft aansluitend een eigen dressing en ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. De beide kinderkamers werden telkens voorzien van ingebouwde kasten en airco. Zeer handig is de tweede badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo, die ook de kinderen of gasten in huis voldoende privacy kan bieden. Via een vaste trap bereiken we de laatste verdieping, met een mooie, ingerichte vierde slaapkamer. De technische installatie van de woning is hier eveneens terug te vinden, samen met heel wat extra opbergruimte.

Een prachtige tuin, volledig omheind, weinig onderhoud en voorzien van alle privacy, maakt het geheel compleet. Op het terras langs of achter de woning, kan je al vanaf de voormiddag genieten van een aperitiefje in de zon, uitkijkend op het blauwe water van het zwembad. DE ideale plek om na een drukke werkdag te ontspannen. Het poolhouse met aansluitend een overdekt terras, zorgt voor de nodige bergplaats en voorzieningen voor de technieken van het verwarmde zwembad.

De wagen kan je gemakkelijk parkeren op de oprit en carport, die via een houten poort de scheiding vormt met de achterinkom van de woning. Onder de carport werd een laadpunt (snel laden) geïnstalleerd voor elektrische wagens.

Alle troeven van dit pareltje nog even op een rijtje:
            - gebouwd in 2019
            - zeer energiezuinig (e-peil 7) = nog 4 jaar vrijstelling op het KI
            - 10.000 wp zonnepanelen – verwarming via vloerverwarming en warmtepomp
            - zwembad (10m x 4m) met automatisch rolluik en warmtepomp
            - domotica (Niko Home control)
            - rolluiken eerste verdieping
            - airco op gelijkvloers en slaapkamers + zolder
            - ingebouwd surroundsysteem Sonos
            - regenwaterput 10.000 liter (voor 3 toiletten, wasmachine en 2 buitenkranen)

Graag een afspraak ter plaatse? Neem gerust contact op via +1 30 ... (toon) of
 

Indeling : Badkamer (2) , Berging , Bureau , Carport , Dressing , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Nachthal , Poolhouse , Slaapkamer (4) , Terras , Toilet , Woonkamer , Zolder , Zwembad
  • Detailinfo
  • Videos
  • Financieel
3083433
Overeen te komen
Open
390,00 m²
873,00 m²
2019
Zuid
Ja conform
10 kWh/m²
icon epc epc_A
/
7
Nee
Bouw vergund
Woonuitbreidingsgebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hasselt in je mailbox

End Code