Nieuwbouw penthouse te koop in Hasselt Broekermolenplein 14

Bewaar
618.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement H20.301: Penthouse met 3 slaapkamers en groot terras

Gepubliceerd op 24-3-2022

Nieuwbouw penthouse met 2 slaapkamers op verdieping 3.

Dit prachtige penthouse (169 m²) telt drie slaapkamers en heeft een royaal oost gericht terras. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en omvat een inkom, toilet, 2 badkamers, 3 slaapkamers, moderne keuken en een ruime leefruimte met prachtig zicht op het terras. De grootste troef aan dit appartement, in het centrum van Hasselt? Een terras van maar liefst 66 m²!

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en warmtepomp. De badkamer krijgt daarbovenop een elektrische handdoekradiator. De verwarming gebeurt via een eigen warmtenet dat in de zomer tevens ook voor koeling zorgt. Dit is een duurzame oplossing op basis van diepteboringen. Verwarmen op die manier is heel duurzaam en scheelt enorm in CO2 uitstoot t.o.v. traditionele verwarmingsmanieren. Zo bespaar je ook op je energiefactuur en investeer je volop in jouw geluk.

Je wagen parkeer je vlot en gemakkelijk ondergronds. Bij elk appartement hoort een autostaanplaats en/of garagebox. Deze dient apart bij aangekocht te worden. Daarbij is er ook de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging of oplaadpunt voor jouw elektrische wagen.

Tussen de bruisende winkelboulevard van Quartier Bleu en de gezellige Heilig Hartwijk vind je de sfeervolle, kleinschalige en charmante residentie Docksite. Hier woon je rustig, aan de rand van de levendige stad. Dankzij de unieke indeling in verschillende kleinere gebouwen komt het buurtgevoel helemaal naar boven. Dit is echt dé residentie voor wie houdt van het bruisende stadsleven, maar ook een hechte band wenst met zijn of haar buren. Voor wie geniet van het leven aan het water, maar zich ook graag rustig wil kunnen terugtrekken.

Je hebt een vrije keuze bij verschillende leveranciers voor de binnen afwerking zoals vloertegels, inrichting badkamer & keuken, ... We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers krijg je steeds deskundig advies. Meer informatie?
Contacteer vrijblijvend onze sales consultants Inge Vancluysen of Marisa Marasco op het nummer 011 4 ... (toon)

Indeling : Badkamer (2) , Slaapkamer (2) , Terras

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Financieel
2311313
€ 618.000
169,00 m²
Noordoost
3
In aanvraag
In aanvraag
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Hasselt

€ 600.000 - 700.000

Penthouse Te koop
Bewaar

Hasselt

€ 613.000

Opbrengsteigendom Te koop
Bewaar

Hasselt

€ 690.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hasselt in je mailbox

End Code