Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Grond te koop Heers Dikke Weyestraat lot 1

Bewaar
79.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Grond - Dikke Weyestraat lot , 3870 Heers

Gepubliceerd op 18-1-2020

Grond.

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING - 7A23CA

In de Dikke Weyestraat, langs huisnummer 1, treffen we dit mooi perceel bouwgrond voor een halfopen bebouwing. Hebt u er altijd van gedroomd om uw eigen stekje te realiseren in een landelijke omgeving? Dan is dit zoekertje absoluut het bekijken waard. We situren ons slechts op enkele kilometers van het centrum van Heers waar het gezellig vertoeven is. Hier zijn we dan ook op een boogscheut verwijderd van openbaar vervoer, scholen, winkels, eetgelegenheden, ... Door de nabijheid van de Steenweg en de E40 bereiken we vlotjes de omliggende centra waardoor aan faciliteiten geen gebrek is.

Op dit perceel is de bouw van een eengezinswoning in halfopen bebouwing toegelaten. Het is gelegen in een verkaveling en als koper dient men enkel rekening te houden met enkele voorwaarden:
Op lot 1 kan men 3 bouwlagen voorzien met een maximale nokhoogte van 12.65m. De bouwdiepte voor uw droomwoning mag op het gelijkvloers en de eerste etage 15m diep bedragen waarvan 12m voorzien voor het hoofgebouw en 3m voor de achterbouw. De bouwdiepte op de 2de verdieping mag maximaal 12m bedragen. De woning dient opgericht te worden met een zadeldak (40°); voor de achterbouw dient men een plat dak te voorzien.

De tuin is zuidelijk georiënteerd waardoor u als bewoner optimaal van de zonnestralen kan genieten. Om ieders privacy te respecteren mag er een afsluiting geplaatst worden rekening houden met het groene karakter. Denk maar aan een haag of een groene draadaansluiting. Op deze manier kan u in alle rust genieten van het weidse zicht. Ook het plaatsen van een tuinberging behoort hier tot de opties. Met een maximale oppervlakte van 18m² kan u makkelijk al het gerief netjes en uit het zicht. De linker zijtuin mag u verharden waardoor u makkelijk uw wagen kan parkeren.

Het verkavelingsplan alsook de bijhorende verkavelingsvoorschriften kan je terugvinden op onze website onder 'downloads'.

Is uw interesse opgewekt om hier uw droomwoning te bouwen? Aarzel niet en bel ons voor verdere info op

  • Detailinfo
  • Financieel
2037484
€ 79.000
723,00 m²
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Woongebied met landelijk karakter
Niet van toepassing
Nee
Ja

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Grond Te koop
Bewaar

Heers

€ 94.000

Bouwgrond Te koop
Bewaar

Heers

€ 79.000

Grond Te koop
Bewaar

Heers

€ 80.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Heers in je mailbox